Produktové foto Workman Publishing Steven Raichlen - Planet BBQ

O prodejci Grilovani.cz

Logo prodejce Grilovani.cz

Benefity prodejce Grilovani.cz

Workman Publishing Steven Raichlen - Planet BBQ

Doposud nejambicióznější kniha od oceňovaného autora amerických bestselerů o grilování, jehož publikace Barbecue! Bible se vytisklo víc než 4 milióny kusů. Steven Raichlen před čtyřmi roky opět vyrazil po stopách grilování, navštívil 60 zemí — ano, celých 60 zemí — a shromáždil 309 nejchutnějších, nejlákavějších, na přípravu jednoduchých a ohromujících receptů ze všech koutů světa.

Vítá vás planeta grilování (Planet Barbecue). Kniha se stejným názvem povznesla americké nadšence, kteří jsou doslova posedlí vůní kouře a grilováním na otevřeném ohni, doslova do jiné dimenze. Publikace Planet Barbecue je bohatě doplněna barevnými fotografiemi a jako první na světě se věnuje společně jídlu a kultuře. Takhle se třeba v některých místech na světě připravuje vepřové: na portorickém venkově vaří Lechon Asado — vepřová plec se posype česnekem a oreganem, podlévá se olejem annatto a rožní se na jehle. V německém regionu Porýní-Falcko se zrodily tlusté steaky Spiessbraten, které se ochucují muškátovým oříškem a grilují se nad mírným dýmajícím ohněm. V Soulu v Jižní Koreji mají Sam Gyeop Sal — nakrájený grilovaný vepřový bok. V Montevideu v Uruguayi narazíte na Bandiolu, roládu z vepřové panenky plněnou šunkou, sýrem, slaninou a paprikami. V Cape Town v Jižní Africe si pochutnávají na Sosaties, což je vepřový kebab se sušenými meruňkami a kari. A tak bychom mohli pokračovat o hovězím, rybách, zelenině, korýších. Jak říká Steven: „Všechno chutná líp, když je to grilované.“

Kromě receptů najdete v knize kreativní způsoby, jak naplno využít svůj gril: Připravte australské jehně na lopatě, Lomo al Trapo z Bogoty (Svíčková grilovaná v krustě ze soli a plátna), nebo Eclade de Moules, mušle grilované na borovicovém jehličí z francouzského regionu Charantes. Vyzkoušejte to přímo doma. Úžasná kniha o úžasné planetě.

  • kniha je v anglickém jazyce

Cena: 799 Kč

   Koupit na Grilovani.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Grilovani.cz
Výrobce Workman Publishing  (10 produktů)
Značky WORKMAN Publishing
EAN 9780761148012

Vybrané produkty

Gril Grilování Šnek Vana Vany

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Balíkovna depo 69,00
Balíkovna depo s dobírkou 99,00
DPD 89,00
DPD na dobírku 119,00
GLS 99,00
GLS na dobírku 129,00
DPD 129,00
DPD na dobírku 159,00
Česká Pošta 149,00
ČP na dobírku 179,00
GEIS 1500,00
GEIS na dobírku 1530,00