Produktové foto Workman Publishing Steven Raichlen - The Brisket Chronicles

O prodejci Grilovani.cz

Logo prodejce Grilovani.cz

Benefity prodejce Grilovani.cz

Workman Publishing Steven Raichlen - The Brisket Chronicles

Na počátku všeho je samotné kouzlo: pravé grilované texaské hrudí, tzn. 8 kg uzeného, tučného, bílkovinového opojení. A právě z tohoto odhalení prosté podstaty toho, proč je hovězí tak lahodné, vzniká spálený závěr. Corned beef. Ropa Vieja. Bollito Misto. Pho . . . a pak vám to pomalu dojde: Hrudí musí být tím nejchutnějším, nejuniverzálnějším a nejmilovanějším kusem masa na světě.

Ve své knize The Brisket Chronicles se Steven Raichlen se svými čtenáři podělí o svých 50 nejlepších receptů na hrudí a zároveň jim krok za krokem ukáže spolehlivé triky, jak potraviny grilovat, udit, dusit, připravovat před tepelnou úpravou a jak je vařit. Kniha je o dalším, vyšším stupni jídla, které vám zvedne náladu: o Texaském hrudí, hrudí z Kansas City, jamajském hrudí Jerk, starém dobrém pastrami, perfektním velikonočním hrudí se sušeným ovocem a sladkým vínem, hrudí Ramen, ale i o burgerech. Navíc se v ní dočtete, co dělat se zbytky od vaření a naučíte se tak připravit nepřekonatelnou bramborovou placičku s masem, zeleninou a dalšími přísadami, pečené fazole s hrudím a grilované jednohubky s hrudím a slaninou. A pokud chcete dát své představivosti opravdu zabrat, vyzkoušejte popkorn s křupavým hrudím. Ano, slyšeli jste správně.

Knihu obsahuje mnoho barevných fotografií; tipy a grilovací metody, které se hodí k jednotlivým druhům masa; informace o zacházení s hrudím, jeho přípravou a skladováním; a konečně recepty pro přílohy, včetně zelných salátů, zeleninových salátů a omáček.

  • kniha je v anglickém jazyce

Cena: 699 Kč

   Koupit na Grilovani.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Grilovani.cz
Výrobce Workman Publishing  (10 produktů)
Značky WORKMAN Publishing
EAN 9781523505487

Vybrané produkty

Gril Ovoce Rošt Vaření

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Balíkovna depo 69,00
Balíkovna depo s dobírkou 99,00
DPD 89,00
DPD na dobírku 119,00
GLS 99,00
GLS na dobírku 129,00
DPD 129,00
DPD na dobírku 159,00
Česká Pošta 149,00
ČP na dobírku 179,00
GEIS 1500,00
GEIS na dobírku 1530,00