Produktové foto Workman Publishing Steven Raichlen - Project Smoke

O prodejci Grilovani.cz

Logo prodejce Grilovani.cz

Benefity prodejce Grilovani.cz

Workman Publishing Steven Raichlen - Project Smoke

Jeden z bestselerů podle New York Times

Publikace Project Smoke je vlastně příručkou uzení, která na jedné straně nabízí podrobné postupy k dokonalému zvládnutí technického vybavení a grilovacích metod a na druhé přináší 100 nepřekonatelně lahodných receptů k uzení každého druhu potravin, od předkrmů až po dezerty.

Kniha Project Smoke popisuje sedm kroků k dosažení nirvány při uzení potravin podle Raichlena: Krok 1. Vyberte si správnou udírnu; Krok 4. Obstarejte si palivo; Krok 7. Naučte se poznat, kdy je jídlo hotové. Najdete v ní podrobné zhodnocení různých typů udíren; hlavní druhy kořenících nálevů, kořenících směsí, marinád a grilovacích omáček; ucelený přehled druhů dříví: způsob uzení — uzení za studena, uzení za vysokých teplot, uzení kombinované s rožněním a uzení kombinované s dušením. Potom tu jsou recepty na pokrmy velkolepých chutí, např. Bacon-Crab Poppers (slanina s krabem), Cherry-Glazed Baby Back Ribs (žebra s třešňovým glazé), Slam-Dunk Brisket (hrudí), Porkstrami (vepřové pastrami) a Jamaican Jerk Chicken (jamajský kuřecí jerk). Nechybí ani dezerty a koktejly, jako je Smoked Chocolate Bread Pudding nebo Mezcalini. Dali byste si?

Celá kniha je ilustrovaná mnoha nádhernými barevnými fotografiemi. Na první pohled ve vás vzbudí hlad. A každý recept, který vyzkoušíte, ho k plné spokojenosti zažene.

  • kniha je v anglickém jazyce

Cena: 799 Kč

   Koupit na Grilovani.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Grilovani.cz
Výrobce Workman Publishing  (10 produktů)
Značky WORKMAN Publishing
EAN 9780761181866

Vybrané produkty

Gril Koktejly Koření Lustry Vana Vany

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Balíkovna depo 69,00
Balíkovna depo s dobírkou 99,00
DPD 89,00
DPD na dobírku 119,00
GLS 99,00
GLS na dobírku 129,00
DPD 129,00
DPD na dobírku 159,00
Česká Pošta 149,00
ČP na dobírku 179,00
GEIS 1500,00
GEIS na dobírku 1530,00