Produktové foto Concept RM9000 multifunkční kuchyňský robot INSPIRO

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Concept RM9000 multifunkční kuchyňský robot INSPIRO

Objevte nový rozměr vaření s multifunkčním varným robotem INSPIRO Concept RM9000. Zastane práci hned několika spotřebičů, takže vám v kuchyni ušetří spousty drahocenného místa. Využít ho můžete jako kuchyňský robot, parní hrnec, rýžovar, food procesor, sekáček, mixér, běžný hrnec nebo váhu. Nabízí bohatý výběr z databáze chutných receptů. Jednoduchými kroky vás provede celým procesem přípravy, takže si hravě poradíte i se složitějšími recepty, na které jste si dříve netroufli. Nabízí 8 přednastavených programů (hnětení, vaření v páře, pomalé vaření, vaření, kuchyňský robot, sekání, turbo a váha), které v sobě skrývají až 15 užitečných funkcí. Každý program má přesně nastavené hodnoty, které vám maximálně usnadní obsluhu. Jednotlivé programy vám nabídnou také doporučené příslušenství, které budete během přípravy potřebovat. Robot nabízí jednoduché a intuitivní ovládání, díky kterému zvládne jeho obsluhu bez problému každý. Přehledný LED displej vás jednoduchými kroky provede celým procesem přípravy vybraného pokrmu, stačí jen následovat jednotlivé pokyny. K ovládání můžete využít pouhého dotyku prstu nebo hlavní tlačítko umístěné vedle ovládacího panelu. Hlavní menu je ve výchozí pozici nastavené v českém jazyce, ale umožňuje také volbu anglické verze. Pro zajištění bezpečného provozu je robot opatřen bezpečnostní pojistkou. Díky tomu ho spustíte pouze tehdy, pokud je správně sestaven. Pojistka je umístěná také ve vrchním krytu mixéru. Bez nasazeného víka mixovací nádobu neumístíte, popř. nevyjmete ze základny. Pro komfortnější obsluhu je vybaven gumovými přísavnými nožičkami, které zajistí perfektní stabilitu při práci. Veškeré příslušenství s výjimkou mixovací nádoby můžete mýt v myčce nádobí.

Cena: 10 739 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Concept  (67 produktů)
O výrobci Concept Concept je dynamická značka, která se zaměřuje na inovativní a praktické výrobky pro domácnost. V její široké nabídce… pokračovat o Concept »

Vybrané produkty

Hrnce Hrnec Kuchyn Kuchyně Kuchyňský robot Mixer Nádobí Vaření

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku 39 Kč
PPL ParcelShop DOPRAVA ZDARMA
PPL ParcelShop s dobírkou 39 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 134 Kč
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 39 Kč
GLS 109 Kč
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
GLS na dobírku 148 Kč
Balíkovna depo s dobírkou 39 Kč
PPL DOPRAVA ZDARMA
PPL na dobírku 39 Kč