Produktové foto Orava Chefino-M multifunkční kuchyňský robot

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Orava Chefino-M multifunkční kuchyňský robot

Kuchyňský robot Chefino-M je skvělým pomocníkem, který si těžkou práci při vaření a pečení dodělá za vás. Díky němu Vám v kuchyni skončí časy namožených zápěstí a dřiny při vaření, pečení i mixování. I ty nejtěžší úkoly na kuchyňské lince zvládne díky 1 400 W motoru, 6 rychlostem a režimu Pulse. V 5,5 l nerezové míse zadělá, vyhnieti i vyšlehá dokonalé těsto nebo krémy do koláčů.Snadno se rozebírá na menší části, které snadno umyjete pod tekoucí vodou. Aby při plnění úkolů na kuchyňské lince neuhnul ani o milimetr, je vybaven gumovými přísavnými nožičkami pro stabilní uchycení na pracovní ploše.Vysokovýkonný motor kuchyňského robota Chefino-M nezaváhá před žádným kuchyňským zadáním. Pracuje rychle, precizně a vytrvale, dokud není práce stoprocentně hotová. Dokáže pracovat dlouho, aniž byste v činnostech museli dělat dlouhé přestávky na "odpočinutý motoru".Chefino-M šlehá, hněte, mísí důkladně a precizní - hlavně při přípravě kynutého těsta oceníte to, že si všechnu tu dřinu odpracuje za vás. Poctivě vypracované těsto je alfou a omegou dokonalého koláče či doma upečeného chleba i francouzské bagety - snadněji se upeče, hezčí voní a úžasně chutná.Moderní Způsob Míchání ingrediencí - při Míchání dochází k dvojího pohybu - Dokud metla se otáčí jedním směrem, ložisko zařízení se točí opačným směrem. Výsledkem je dokonale smíšená směs surovin do jednolité, dokonale propracované hmoty - a je jedno, zda takto Potřebujete vyšleháme jen trochu sněhu na koláč nebe uhníst dvojitou porci kynutí těsta na rodinnou oslavu.Kuchyňský robot Chefino-M není jen všestranným pomocníkem na míchání, šlehání a hnětení, ale navíc v balení obsahuje i praktický mlýnek na maso. Tento mlýnek je navržen tak, aby bez problémů zvládl zpracování různých druhů masa, což oceníte při přípravě domácích masových pokrmů. Díky jednoduchému rozebrání a snadné údržbě si mlýnek rychle oblíbíte.K Chefino-M je možné dokoupit i skleněnou mixovací nádobu, která rozšíří možnosti tohoto již tak výkonného kuchyňského robota.

Cena: 5 199 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Orava  (97 produktů)
O výrobci Orava Orava je inovativní značka, která přináší širokou škálu kvalitních domácích spotřebičů a elektroniky. Od multifunkčních… pokračovat o Orava »

Vybrané produkty

Kuchyn Kuchyně Kuchyňský robot Nerez Pečení Pracovní Vaření

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku 45 Kč
PPL ParcelShop DOPRAVA ZDARMA
PPL ParcelShop s dobírkou 45 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 140 Kč
DPD 109 Kč
DPD na dobírku 154 Kč
Zásilkovna DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na dobírku 45 Kč
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 45 Kč
GLS 119 Kč
GLS na dobírku 164 Kč
PPL 149 Kč
PPL na dobírku 194 Kč
DPD 69 Kč
DPD na dobírku 114 Kč
Zásilkovna na adresu DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na adresu s dobírkou 45 Kč