Produktové foto Orava Ruční napařovač oděvů Steameasy W

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Orava Ruční napařovač oděvů Steameasy W

Elegantní ruční napařovač oděvů Steameasy s ergonomickým a velmi kompaktním designem, díky kterému můžete mít i na cestách oděv bez pomačkání. Bez problémů s ním dosáhnete hladký a reprezentativní vzhled. Orava Steameasy má napařovací panel vyrobený z nerezové oceli s tryskami na páru, která proudí ze zařízení kontinuálně. Stálý výstup páry, horizontální a vertikální napařování vám zajistí jednoduché odstraňování záhybů. Má sklopnou rukojeť, takže se dá snadno složit a přenášet - abyste ho měli i na cestách připraven na expresní odstraňování záhybů na letních šatech či vyčištění dětského trička od zmrzliny. Orava Steameasy můžete bezpečně použít na všechny druhy textilií - od nylonu až po sukno. Pára v napařovací oděvů Orava Steameasy se tvoří z vody, kterou jednoduše napustíte do 100 ml nádržky na spodní části zařízení. Ruční napařovač a čistič oděvů Orava Steameasy vám umožní vyžehlit a efektivně vyčistit oblíbené kousky oblečení klasicky položené na stole, gauči či žehlicím prkně, ale také zavěšené na ramínku. Právě díky možnosti horizontálního žehlení a čištění již snadno vyžehlíte a vyčíst i záclony a závěsy zavěšené na garnýži. Na napařovací panel Orava Steameasy můžete nasunout kartáčovou násadu, která je součástí balení. Ruční napařovač oděvů se tak rázem změní na šikovný ruční čistič, který efektivně silou ohřáté páry zlikviduje na oděvu a domácích textiliích zápach, roztoči, bakterie i viry.

Cena: 809 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Orava  (70 produktů)
O výrobci Orava Orava je inovativní značka, která přináší širokou škálu kvalitních domácích spotřebičů a elektroniky. Od multifunkčních… pokračovat o Orava »

Vybrané produkty

Gant Gauč Matrace Nábytek Nerez Pohovky Postele Rozkládací pohovky Sedací soupravy Textil Záclony Závěs Závěsy

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 105 Kč
ČP na dobírku 144 Kč
PPL ParcelShop 49 Kč
PPL ParcelShop s dobírkou 88 Kč
ČP na poštu 89 Kč
ČP na poštu s dobírkou 128 Kč
DPD 99 Kč
DPD na dobírku 138 Kč
Balíkovna depo 69 Kč
Balíkovna depo s dobírkou 108 Kč
Zásilkovna 69 Kč
Zásilkovna na dobírku 108 Kč
PPL 95 Kč
GLS 109 Kč
PPL na dobírku 134 Kč
GLS na dobírku 148 Kč
DPD 59 Kč
Zásilkovna na adresu 105 Kč
DPD na dobírku 98 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 144 Kč