Produktové foto Orava ZE-302 napařovací žehlička

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Orava ZE-302 napařovací žehlička

Díky keramické žehlící ploše, bude pro vás žehlení oblečení hračka. S vysokým příkonem dosáhnete rychlé a perfektní vyžehlené věci přesně podle vašich představ. Tato žehlička disponuje ovladačem pro nastavení teploty pro jakýkoli druh látky. Stačí si vybrat teplotu žehlení, počkat na světelnou signalizaci nahřátí žehličky a začít žehlit. K dispozici jsou také funkce jako napařování, parní náraz či kropení (rozprašování). Žehlit můžete i vzdáleněji od zástrčky díky přívodovému kabelu, který má délku až 2,5m.Anti-drip systém (nebo také Drip Stop) zabrání odkapávání tekutin, které vzniká tehdy, když se napařovací žehličky používají při žehlení na nižší teplotě. Princip spočívá v tom, že tato funkce při nižší teplotě zastaví tvorbu páry, a tím zabrání vytékání vody ze žehlicí plochy.Tato žehlička disponuje filtrem Anti-Calc, který omezuje tvorbu vápenatých usazenin v žehličce. Účinnost filtru závisí na tvrdosti vody, kterou používáte.Máte strach že jste nechali zapnutou žehličku a odešli jste od ní? U žehličkyse více obávat nemusíte, disponuje totiž funkcí automatického vypnutí při nečinnosti žehličky. Automatické vypnutí žehličky se spustí, pokud ji necháte ve vertikální poloze bez pohybu 8 minut, nebo po době 30 sekund bez pohybu v horizontální poloze. Při přechodu do automatického vypnutí vás žehlička bude signalizovat pípáním a blikáním světelné kontrolky.Chcete-li předejít vápenatým usazeninám, nezapomeňte využívat funkci systémem samočištění (Self-clean). Předejdete tak nepříjemnostem s usazeninou a zaručíte delší dobu životnosti žehličky.

Cena: 899 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Orava  (97 produktů)
O výrobci Orava Orava je inovativní značka, která přináší širokou škálu kvalitních domácích spotřebičů a elektroniky. Od multifunkčních… pokračovat o Orava »

Vybrané produkty

Hračka Látky Matrace Ment Ploty Postele Věci

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 95 Kč
ČP na dobírku 140 Kč
PPL ParcelShop 69 Kč
PPL ParcelShop s dobírkou 114 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 140 Kč
DPD 109 Kč
DPD na dobírku 154 Kč
Balíkovna depo 59 Kč
Balíkovna depo s dobírkou 104 Kč
Zásilkovna 59 Kč
Zásilkovna na dobírku 104 Kč
GLS 119 Kč
GLS na dobírku 164 Kč
PPL 149 Kč
PPL na dobírku 194 Kč
DPD 69 Kč
DPD na dobírku 114 Kč
Zásilkovna na adresu 95 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 140 Kč