Produktové foto 3kraft Rohová sedací souprava LATINO L 265 cm šedá/eko kůže černá univerzální roh

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

3kraft Rohová sedací souprava LATINO L 265 cm šedá/eko kůže černá univerzální roh

Úvod Pokoje Obývací pokoj Sedací soupravy

Povyšte svůj obývací pokoj na novou úroveň se stylovou a funkční sedací soupravou LATINO. Díky svým rozměrům a univerzálnímu rohu se dokonale přizpůsobí vašemu prostoru a poskytne dostatek místa pro celou rodinu nebo přátele. Sedací souprava LATINO se pyšní výběrem látky Berlin 01 a eko kůže Soft 11. S čalouněním pokrývajícím všechny strany umožňuje flexibilní umístění v místnosti dle vašeho výběru. Berlin je tkanina s hrubou texturou a melírovaným efektem. Její vlákna jsou na dotek měkká a příjemná. Tkanina je také odolná vůči dennímu světlu a žmolkování. Eko kůže Soft pak přidává na eleganci a je oblíbená pro svou pevnost a trvanlivost, přičemž na pohled i dotek připomíná pravou kůži. Při výběru sedací soupravy je klíčové dbát na kvalitu a použité materiály, které zajistí její stabilitu, odolnost a dlouhou životnost. S použitím borového dřeva, překližky a šedého sololitu nemusíte mít žádné obavy, jelikož tyto materiály splňují nejvyšší standardy. Soupravu dále doplňují chromové nožičky o výšce 2,5 cm, jejichž zajímavý tvar přitáhne pozornost a dodá soupravě unikátní vzhled. Komfort je absolutní prioritou této sedací soupravy. V sedací části soupravy naleznete vlnovou pružinu typu A, doplněnou o polyuretanovou pěnu T-28 s hustotou 80 g/m². Zadní opěrky jsou vyplněny polyuretanovou pěnou T-25, která má stejnou hustotu. Souprava je dokonce vybavena mnoha praktickými funkcemi. Má mechanismus rozkládání typu vozík, který umožňuje snadné přeměnění sedací soupravy na pohodlné lůžko o velikosti 235x165 cm. Díky tomu je ideální pro hosty nebo při potřebě dodatečného místa k odpočinku. A s polštáři v balení bude odpočinek ještě lepši. Navíc disponuje úložným prostorem na lůžkoviny, což je skvělá možnost pro uložení povlečení nebo dalších přikrývek. K vytvoření tohoto prostoru byl použit bílý laminát. Specifikace produktu: Látka Berlin 01 a eko kůže Soft 11 Celočalouněná sedací souprava Dodáváno včetně polštářů Rozkládací S úložným prostorem Univerzální roh: možnost naorientovat si sestavu do pravého nebo levého rohu Rozměry: Šířka: 265 cm Výška: 80 cm Hloubka: 185 cm Spací plocha: 235x165 cm Výška nožiček: 2,5 cm Výška sedu: 38 cm Hloubka sedu: 65 cm Hloubka otomanu: 204 cm Poznámka: Sedací souprava má šedou a černou barvu. Ostatní fotografie slouží jako ilustrační pro znázornění vlastností produktu.

Cena: 16 645 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost do 24. 7. 2024
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce 3kraft  (277 produktů)
O výrobci 3kraft 3kraft je značka, která přináší do vašeho domova spojení elegance, funkcionality a moderního designu. S širokým… pokračovat o 3kraft »
Série Latino
Design Moderní
Látka Soft 11, Berlin 01
Materiál Kůže, Tkanina
Rozkládání Rozkládací
Spací plocha 235x165 cm
Typ Do L
Úložný prostor S úložným prostorem
Varianta rohu Univerzální
Velikost Střední
Hloubka 185 cm
Šířka 265 cm
Výška 80 cm

Vybrané produkty

Černá Kování Látka Látky Lustry Lůžkoviny Matrace Nábytek Obývací pokoj Polštář Postele Povlečení Prostor Rohová sedací souprava Rošt Sedací soupravy Sedací soupravy Šedé Toto Vany

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 899 Kč
GEIS na dobírku 934 Kč