Produktové foto 3kraft Rohová sedací souprava TOSCANIA L 297 cm hnědá/eko kůže bílá univerzální roh

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

3kraft Rohová sedací souprava TOSCANIA L 297 cm hnědá/eko kůže bílá univerzální roh

Úvod Pokoje Obývací pokoj Sedací soupravy

Rohová sedací souprava TOSCANIA nabídne vašemu interiéru moderní a prostorné řešení. S jejím provedením ve tvaru L, univerzálním rohem a šířkou 297 cm nabídne dostatek místa pro pohodlné posezení a relaxaci. Základem každé sedací soupravy je kvalitní čalounění, a to platí i pro sedací soupravu TOSCANIA. Proto byla zvolena látka Berlin 03 a také eko kůže Soft 17. Umístění sedačky je možné kdekoliv, a to díky celočalouněnému provedení. Tkanina Berlin je kombinací hrubých a tenkých nití, které tak vytvářejí melírovaný efekt. Její textura připomíná pytlovinu, a nábytku tak dodává jedinečný vzhled. Zároveň je měkká, příjemná na dotek, odolná vůči dennímu světlu a žmolkování. Eko kůže Soft nabízí vzhled podobný pravé kůži. Dokonce ani na dotek byste nepoznali rozdíl. Materiál je oblíbený i díky své vysoké pevnosti a odolnosti. Díky skvělému zpracování vám rohová sedací souprava poskytne dlouhé roky pohodlného a spolehlivého užívání. Sedací částí jsou vyplněny vlnovou pružinou typu A s polyuretanovou pěnou T-28, která má hustotu 80 g/m². Výplň zadní opěrky tvoří polyuretanová pěna T-25 o hustotě 80 g/m². Součástí jsou také polštáře, které přidávají kromě opory i dekorativní prvek a pohodlí. Polštáře jsou vybaveny zipem. Rozložení sedací soupravy je velmi snadné. TOSCANIA využívá mechanismu DL, kdy se sedák mírně zvedne a posune dopředu. Následně se do vzniklého volného prostoru spustí opěradlo, čímž vznikne rovná plocha na spaní o rozměrech 252x135 cm. Nechybí ani kontejner na lůžkoviny, který poskytuje prostor pro uskladnění povlečení, polštářů nebo dalších potřebných věcí. Výběr materiálu byl opravdu pečlivý. V sedací soupravě TOSCANIA se spojuje borovicové dřevo, překližka, šedý sololit a pro úložný prostor bílý laminát. Sedací soupravě dodávají šmrnc elegantní chromové nožičky o výšce 2,5 cm. Specifikace produktu: Látka Berlin 03 a eko kůže Soft 17 Volně stojící sedací souprava S polštáři Snadné rozložení Kontejner na lůžkoviny Pevná konstrukce Univerzální roh: možnost naorientovat si sestavu do pravého nebo levého rohu Rozměry: Šířka: 297 cm Výška: 80 cm Hloubka: 214 cm Spací plocha: 252x135 cm Výška nožiček: 2,5 cm Výška sedu: 38 cm Hloubka sedu: 65 cm Hloubka otomanu: 204 cm Poznámka: Sedací souprava má hnědou a bílou barvu. Ostatní fotografie slouží jako ilustrační pro znázornění vlastností produktu.

Cena: 18 199 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost do 24. 7. 2024
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce 3kraft  (277 produktů)
O výrobci 3kraft 3kraft je značka, která přináší do vašeho domova spojení elegance, funkcionality a moderního designu. S širokým… pokračovat o 3kraft »
Série Toscania
Design Moderní
Látka Soft 17, Berlin 03
Materiál Kůže, Tkanina
Rozkládání Rozkládací
Spací plocha 252x135 cm
Typ Do L
Úložný prostor S úložným prostorem
Varianta rohu Univerzální
Velikost Střední
Hloubka 214 cm
Šířka 297 cm
Výška 80 cm

Vybrané produkty

Gant Kontejner Kování Látka Lustry Lůžkoviny Matrace Polštář Polštáře Postele Povlečení Prostor Rohová sedací souprava Rošt Sedací soupravy Sedací soupravy Sedačky Vany Věci

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 899 Kč
GEIS na dobírku 934 Kč