Produktové foto 3kraft Rohová sedací souprava ELMA L 280 cm vínově červená pravá

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

3kraft Rohová sedací souprava ELMA L 280 cm vínově červená pravá

Úvod Pokoje Obývací pokoj Sedací soupravy

Snažíte se najít sedací soupravu, která nezklame v žádném ohledu? S rohovou sedací soupravou ELMA širokou 280 cm si buďte jisti, že není na místě mít obavy. Tento kus nábytku zaručuje spolehlivost a dokonalost ve všech směrech, ať už jde o design, pohodlí nebo kvalitu. Nejdříve vaši pozornost jistě přitáhne čalounění látkou Monolith 59. Jedná se o pevnou a na dotek příjemnou látku. Látka Monolith je obohacena o speciální ochrannou vrstvu, hydrofobní povlak, který tkaninu chrání před pronikáním kapaliny do její struktury. Čalounění najdete i na zadní straně této sedací soupravy. Současně však neztrácí ani na pohodlí, které je při odpočinku tolik nezbytné. Sedací plochy spojují vlnovou pružinu typu A s polyuretanovou pěnou T-3040 s hustotou 80 g/m², zatímco opěradla sedačky obsahují polyuretanovou pěnu T-2542 o hustotě 100 g/m². S polohovacími opěrkami hlavy, které vám poskytnou až 5 možných úrovní nastavení, vám to relaxování půjde samo! A pokud vás přemůže únava, v rychlosti blesku sedačku přeměníte i na postel. Díky systému vozíku je rozložení snadné a rychlé. Spací plocha má rozměry 198x125 cm. A jakmile sedací soupravu zase složíte, veškeré přikrývky můžete uschovat do úložného prostoru. Tento prostor poskytuje dostatek místa pro uschování vašich dek a polštářů, přičemž zůstanou po ruce. Sedačka ELMA vás bude těšit velmi dlouho. Spojením borovicového dřeva, překližky a šedého sololitu vzniká pevně konstruovaná sedací souprava. Úložný prostor sedačky je vyroben z bílého laminátu a o stabilitu se postarají chromové nožičky s výškou 9 cm. Specifikace produkty: Tkanina Monolith 59 Samostatně stojící Spací plocha S úložným prostorem Polohovací opěrky hlavy Kvalitní materiály Rozměry: Šířka: 280 cm Výška: 90 cm Hloubka: 205 cm Spací plocha: 198x125 cm Šířka nožiček: 20 cm Výška nožiček: 9 cm Výška opěrek hlavy: 20 cm Výška sedu: 43 cm Hloubka sedu: 60 cm Šířka otomanu: 105 cm Hloubka otomanu: 165 cm Šířka područek: 34 cm Délka područek: 98 cm Poznámka: Sedací souprava má vínově červenou barvu. Ostatní fotografie slouží jako ilustrační pro znázornění vlastností produktu.

Cena: 25 015 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost do 24. 7. 2024
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce 3kraft  (277 produktů)
O výrobci 3kraft 3kraft je značka, která přináší do vašeho domova spojení elegance, funkcionality a moderního designu. S širokým… pokračovat o 3kraft »
Série Elma
Design Moderní
Látka Monolith 59
Materiál Tkanina
Rozkládání Rozkládací
Spací plocha 198x125 cm
Typ Do L
Úložný prostor S úložným prostorem
Varianta rohu Pravý roh
Velikost Střední
Hloubka 205 cm
Šířka 280 cm
Výška 90 cm

Vybrané produkty

Látka Lesk Lustry Matrace Polštář Postele Prostor Rohová sedací souprava Rošt Sedací soupravy Sedací soupravy Sedačka Sedačky Šedé Toto Vana

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 899 Kč
GEIS na dobírku 934 Kč