Produktové foto Idzczak Meble Rohová sedací souprava MEGAN P 235 cm tmavě šedá pravá

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

Idzczak Meble Rohová sedací souprava MEGAN P 235 cm tmavě šedá pravá

Úvod Pokoje Obývací pokoj Sedací soupravy

Vybíráte novou pohovku, která dodá vaší domácnosti přesně to, co potřebujete? Dostatek místa pro všechny návštěvy, ale také pro rodinné příslušníky, se kterými se dnes a denně potkáváte odpoledne u televize nebo společných aktivit. V takovém případě je určitě důležité vybrat ten správný kousek, který splňuje všechny vaše potřeby. Moderní rohová sedací souprava Megan je přesně tou pravou! Kvalitní provedení nabídne nejen místo k sezení, odpočinku, ale také spací plochu, kterou využijí návštěvy. Její příjemná kombinace hnědé a šedé barvy (látky Bahama 35) je unikátní a skvěle padne do každého interiéru a ladí s již zakoupeným nábytkem. Nemusíte tak nic doma měnit. Jako moderní sedací souprava má roh v pravé části. Pokud chcete sedačku s levým rohem, pořídíte si ji zde. Celá souprava disponuje příjemnými půlkruhovými zakončeními, které působí příjemně a eliminují se ostré hrany. Konstrukce tvaru písmene L je velmi žádaná a padne do velkého i menšího interiéru. U sedací soupravy najdete celkem čtyři místa k sezení a je možné ji jednoduše rozložit, čímž vzniká prostor na spaní pro návštěvy nebo širší rodinu. Nechybí ani tolik důležité místo pro lůžkoviny. Na výrobu se využívají kvalitní materiály - masivní dřevo, nábytková deska, vlnová pružina, pružina BONELL a vysoce elastická pěna T30 o síle 2 centimetrů. Opěrný mechanismus je Delfin a zadní část pohovky je potažená látkou. Vše je dodáváno v demontu spolu s praktickým návodem na složení. Nabízíme i levé provedení, které najdete zde. Specifikace produktu: Volně stojící Pravý roh Úložný prostor Spací prostor Opěrný mechanismus DELFIN Moderní vzhled Jednoduché rozkládání Dodáváno v demontu s návodem Látka Bahama 35 Rozměry: Šířka: 235 cm Výška: 98 cm Hloubka: 175 cm Šířka sedu: 196 cm Výška sedu: 44 cm Výška podhlavníku: 57 cm Rozložená pohovka: 200x128 cm Hmotnost: 121 kg Poznámka: Sedací souprava má tmavě šedou barvu a pravý roh. Ostatní fotografie ve fotogalerii produktu jsou ilustrační a slouží ke znázornění vlastností produktu.

Cena: 16 825 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost do 18. 5. 2024
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce Idzczak Meble  (692 produktů)
O výrobci Idzczak Meble Idzczak Meble je renomovaný výrobce nábytku, který klade důraz na inovativní design a funkčnost svých výrobků. V… pokračovat o Idzczak Meble »
Design Moderní
Hmotnost 121 kg
Materiál Tkanina
Rozkládání Rozkládací
Spací plocha 200 x 128
Typ Do L
Úložný prostor S úložným prostorem
Varianta rohu Pravý roh
Velikost Malé
Hloubka 175 cm
Šířka 235 cm
Výška 98 cm
EAN 5905575750068

Vybrané produkty

Látka Látky Lustry Lůžkoviny Matrace Nábytek Pohovky Pohovky Postele Prostor Rohová sedací souprava Rošt Rozkládací pohovky Sedací soupravy Sedací soupravy Šedé

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 899 Kč
GEIS na dobírku 934 Kč