Produktové foto Idzczak Meble Rohová sedací souprava TRENDI L 250 cm tmavě šedá/světle šedá

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

Idzczak Meble Rohová sedací souprava TRENDI L 250 cm tmavě šedá/světle šedá

Úvod Pokoje Obývací pokoj Sedací soupravy

Máte pocit, že vaše stará sedačka dosluhuje a je potřeba pořídit do své domácnosti nový kousek? Musíte vybírat pečlivě, aby splnila všechny vaše požadavky. Taková rohová sedací souprava Trendi je přesně tím, co potřebujete! Jde o velmi praktickou a elegantní pohovku, která nabízí dostatek místa k sezení, odpočinku a času s rodinou i návštěvami. Šedá barva je základem, kterou doplňuje černá eko kůže, jedná se o materiál Bahama 35 a Bahama 31, čímž pohovka získává neotřený a velmi moderní nádech. Její jemné prošívání tvoří zajímavý vzhled, který se hodí do všech interiérů. Díky nadčasovým barvám je možné pohovku pořídit do již existující vybavené místnosti a nemusíte mít strach, že by se ke stávajícímu nábytku nehodila. Jemně zaoblené rohy područek a opěrek hlavy vytváří jemné linie, které dělají nábytek lidštější. Nabízí celkem čtyři prostorná a pohodlná místa k sezení. Jednoduchým rozložením vznikne prostorné a pohodlné spací místo, které využijí návštěvy i širší rodina. Nechybí nezbytný úložný prostor ve formě kontejneru pro lůžkoviny, kam můžete spoustu věcí ukládat. Konstrukce sedací soupravy je ve tvaru písmene L a disponuje levým rohem, k dispozici je samozřejmě také pravý roh. Na výrobu se využívají kvalitní a odolné materiály - masivní dřevo, nábytková deska, vlnová pružina, pružina Bonell, vysoce elastická pěna T30 o síle 3 centimetry. Typ opěrného mechanismu Delfin. Vše je dodáváno v praktickém demontu spolu s návodem na složení. Specifikace produktu: Volně stojící Levý roh Šedá barva Černá barva Eko kůže Moderní vzhled Kontejner na lůžkoviny Spací prostor Jednoduché roztahování Opěrný mechanismus DELFIN Zajímavé prošívání Dodáváno v demontu Materiál látek Bahama 35 a Bahama 31 Rozměry: Šířka: 250 cm Výška: 97 cm Hloubka: 170 cm Šířka sedu: 196 cm Výška sedu: 44 cm Rozložená pohovka: 196x127 Hmotnost: 130 kg Poznámka: Sedací souprava má tmavě šedou a světle šedou barvu. Ostatní fotografie ve fotogalerii produktu jsou ilustrační a slouží pro ukázku vlastností produktu.

Cena: 15 925 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost do 18. 5. 2024
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce Idzczak Meble  (692 produktů)
O výrobci Idzczak Meble Idzczak Meble je renomovaný výrobce nábytku, který klade důraz na inovativní design a funkčnost svých výrobků. V… pokračovat o Idzczak Meble »
Design Moderní
Hmotnost 130 kg
Materiál Tkanina
Rozkládání Rozkládací
Spací plocha 196 x 127
Typ Do L
Úložný prostor S úložným prostorem
Varianta rohu Levý roh
Velikost Střední
Hloubka 170 cm
Šířka 250 cm
Výška 97 cm
EAN 5904507685416

Vybrané produkty

Bonami Černá Gant Kontejner Lustry Lůžkoviny Matrace Nábytek Pohovky Postele Prostor Rohová sedací souprava Rošt Rozkládací pohovky Sedací soupravy Sedací soupravy Sedačka Věci

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 899 Kč
GEIS na dobírku 934 Kč