Produktové foto Idzczak Meble Rohová sedací souprava MISOL P 240 cm světle šedá pravá

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

Idzczak Meble Rohová sedací souprava MISOL P 240 cm světle šedá pravá

Úvod Pokoje Obývací pokoj Sedací soupravy

Chystáte se pořídit novou sedačku do svého obývacího pokoje a nevíte, co z široké nabídky vybrat? Chcete, aby vám sloužila dlouhé roky a je tedy namístě správně vybrat. Skvělou volbou je například Rohová sedací souprava Misol, která díky svému vzhledu padne do každého interiéru. Díky nadčasové zvoleným barvám zapadá do všech dekorů a nemusíte tak pořizovat nový nábytek. Byl použit materiál Queens 21, který dobře vypadá i poslouží dlouho. Své místo si Misol najde v obývacím pokoji, studentském útočišti, prostorné hale a dalších místností. Rohová sedací souprava disponuje pravým rohem. K dispozici je samozřejmě verze také s levým rohem, kterou si pořídíte zde. Její jemné a elegantní linie přesně padnou do každého stylu a plně se přizpůsobuje. Opěrka a područky jsou jemně zakulacené. Konstrukce sedačky má tvar písmene L a díky tomu je možné ji umístit do menších i větších místností, skvěle padne také do rohu. K dispozici jsou celkem čtyři prostorná místa k sezení a jednoduchým rozložením vznikne také místo pro spánek. Na výrobu celé rohové sedací soupravy se využívají kvalitní materiály - masivní dřevo, nábytková deska, vlnová pružina, pružina Bonell, flexibilní pěna T30 s tloušťkou 3 centimetry. Opěrný mechanismus je zajištěn systémem Delfin. Opěradla a sedací část je velmi moderně prošita a vypadá elegantně. Můžete na ni odpočívat nebo ji roztáhnout pro přespání návštěv. Nechybí ani kontejner pro lůžkoviny, kam vše pečlivě uložíte. Sedací souprava je dodávána v demontu s praktickým návodem k sestavení. Specifikace produktu: Volně stojící Kontejner na lůžkoviny Pravý roh Jednoduché rozkládání Spací prostor Flexibilní pěna T30 Opěrný mechanismus DELFIN Moderní vzhled Příjemné prošívání Dodáváno v demontu s návodem Použitá látka Queens 21 Rozměry: Šířka: 240 cm Výška: 92 cm Hloubka: 160 cm Výška sedu: 45 cm Výška opěradla: 50 cm Poznámka: Sedací souprava má šedou barvu a pravý roh. Ostatní fotografie ve fotogalerii jsou ilustrační a slouží pro znázornění vlastností produktu.

Cena: 18 175 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost do 18. 5. 2024
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce Idzczak Meble  (692 produktů)
O výrobci Idzczak Meble Idzczak Meble je renomovaný výrobce nábytku, který klade důraz na inovativní design a funkčnost svých výrobků. V… pokračovat o Idzczak Meble »
Design Moderní
Materiál Tkanina
Rozkládání Rozkládací
Spací plocha 199x133
Typ Do L
Úložný prostor S úložným prostorem
Varianta rohu Pravý roh
Velikost Střední
Hloubka 160 cm
Šířka 240 cm
Výška 92 cm
EAN 5904507689506

Vybrané produkty

Bonami Gant Kontejner Látka Lustry Lůžkoviny Matrace Nábytek Postele Prostor Rohová sedací souprava Rošt Sedací soupravy Sedací soupravy Sedačky Vana

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 899 Kč
GEIS na dobírku 934 Kč