Produktové foto Idzczak Meble Rohová sedací souprava BRUNO P 240 cm hnědá/šedá pravá

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

Idzczak Meble Rohová sedací souprava BRUNO P 240 cm hnědá/šedá pravá

Úvod Pokoje Obývací pokoj Sedací soupravy

Snažíte se svou domácnost vybavit praktickými a moderními kousky, které ji dodají správnou atmosféru a nabídnou vše, co potřebujete? Chcete, aby vám vybrané kousky dobře a hlavně dlouho sloužili. Každodenní využívání si žádá kvalitní kousek. Kde ho najít? Sáhněte po nadčasové rohové sedací soupravě Bruno P, která nabízí všechno, co chcete a potřebujete. Skvěle se hodí do každého obývacího pokoje, pracovny, studentského útočiště a mnoha dalších místností. Díky svému barevnému zbarvení a použitých látek Bahama 08 a 33 vypadá skvěle v každém interiéru a oceníte pohodlí a komfort. Celá sedací souprava je moderní a praktická zároveň, takže jen tak nevyjde z módy. Nabízí celkem čtyři prostorná místa k sezení či široký prostor pro spaní, všechna její zakončení jsou oválná, tedy eliminuje možné ostré hrany a celkově tvoří příjemný vzhled v interiéru, kam zapadá. Univerzální barvy, které se příjemně kombinují, padnou snad ke každému kusu nábytku, takže nemusíte vybavit nově celou místnost. Její pohodlí a vysokou kvalitu oceníte s rodinou při sledování televize, odpočinku nebo jen lenošení a odpočinku. Rohová sedací souprava je vyrobená z kvalitních materiálů - masivního dřeva, nábytkové desky, čalounění a vysoce elastické pěny. Je situovaná do pravého rohu a v nabídce najdete také variantulevého rohu. Zajistí nejen pohodlí při sezení u televize, odpočinku u knihy, ale také prostor pro spánek, kdy se jednoduše rozloží pohovka a vznikne pohodlný spací prostor, například pro návštěvy. Područky a další prvky mají zajímavý půlkruhový tvar. Nechybí také zásobník na lůžkoviny. Sedák využívá vlnovou pružinu a pružinu typu BONEL. Sedací část je vystužená vysoce elastickou pěnou T30 o síle 3 centimetry. Vše dodáváno v demontu s praktickým návodem. Specifikace produktu: Pravý roh Moderní vzhled Pohodlný spací prostor Místo na lůžkoviny Volně stojící Jednoduché rozkládání Dodáváno v demontu s návodem Látka Bahama 08 a 33 Rozměry: Šířka: 240 cm Výška: 97 cm Hloubka: 170 cm Šířka sedu: 196 cm Výška sedu: 44 cm Výška podhlavníku: 57 cm Rozložená pohovka: 196x124 cm Hmotnost: 118 kg Poznámka: Sedací souprava má hnědu a šedou barvu a pravý roh. Ostatní fotografie ve fotogalerii produktu jsou ilustrativní a slouží pro znázornění vlastností produktu.

Cena: 15 115 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost do 19. 5. 2024
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce Idzczak Meble  (692 produktů)
O výrobci Idzczak Meble Idzczak Meble je renomovaný výrobce nábytku, který klade důraz na inovativní design a funkčnost svých výrobků. V… pokračovat o Idzczak Meble »
Design Moderní
Hmotnost 118 kg
Materiál Tkanina
Rozkládání Rozkládací
Spací plocha 196 x 124
Typ Do L
Úložný prostor S úložným prostorem
Varianta rohu Pravý roh
Velikost Malé
Šířka 170 cm, 240 cm
Výška 97 cm
EAN 5904507684976

Vybrané produkty

Látka Lustry Lůžkoviny Matrace Nábytek Pohovky Postele Prostor Rohová sedací souprava Rošt Rozkládací pohovky Sedací soupravy Vana

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 899 Kč
GEIS na dobírku 934 Kč