Produktové foto Idzczak Meble Rohová sedací souprava ORINOCO černá levá

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

Idzczak Meble Rohová sedací souprava ORINOCO černá levá

Úvod Pokoje Obývací pokoj Sedací soupravy

Rohová sedací souprava ORINOCO padne do mnoha domácností, a ta vaše zřejmě nebude výjimkou. Bude vhodným doplňkem do jak moderních, tak klasických interiérů. Kvalitní potahová látka Monolith je ošetřena speciální ochrannou vrstvou, která zabraňuje rychlému vsáknutí tekutin. Odpuzuje vodu a na povrchu se vytváří drobné kapky. Látka je vyrobená ze 100% polyesteru vyniká svoji pevností a na dotek je natolik jemná, že připomíná plyš. K očistění vám postačí jemný hadřík nebo papírová utěrka. Je dodávána s malými dekorativními polštářky. Čalounění je pečlivě zdobeno jemným, zato však módním prošíváním. Podstatnou výhodou je celočalouněné provedení, jelikož díky čalouněným zádům je možné ORINOCO umístit i do otevřeného prostoru, protože vypadá skvěle z každé strany. Pod levou částí sedačky se skrývá úložný prostor, který je prostorově velmi šikovně navržen, a tak nabízí dostatek místa pro uschování různých předmětů. Bez problému do něj uschováte přikrývky či polštáře. Další funkcí je rovněž možnost rozložení, čímž můžete vytvořit pohodlné a prostorné místo pro odpočinek, relaxaci i příležitostné přespání. Rozložení je velmi snadné, sedačka totiž disponuje klasickým mechanismem Delfín. Stabilní konstrukci zajišťuje pevný rám z masivního dřeva a nábytkových desek. V sedadle je kombinace vlnové pružiny a pružiny BONELL s tloušťkou drátu 2,4 mm a vysoce flexibilní pěnou T 30 o tloušťce 3 cm. V opěradle se pak nachází kombinace pěny, silikonu a čalounických pásů. V případě, že vás design sedačky ORINOCO oslovil, avšak její provedení s pravým rohem vám nevyhovuje, v nabídce máme také variantu s pravým rohem. Specifikace produktu: Potahová látka Monolith 95 Zabraňuje rychlému vsáknutí tekutin Dodáváno s malými dekorativními polštářky Zdobeno jemným prošíváním Celočalouněné provedení Mechanismus rozložení: Delfín Rozměry: Šířka: 243 cm Výška: 93 cm Hloubka: 86 cm, 161 cm Hloubka sedu: 60 cm Šířka područek: 22 cm Délka područek: 86 cm Výška područek: 61 cm Spací plocha: 190x135 cm Poznámka: Sedací souprava má černou barvu. Ostatní fotografie ve fotogalerii produktu jsou ilustrativní.

Cena: 25 105 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost do 23. 5. 2024
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce Idzczak Meble  (686 produktů)
O výrobci Idzczak Meble Idzczak Meble je renomovaný výrobce nábytku, který klade důraz na inovativní design a funkčnost svých výrobků. V… pokračovat o Idzczak Meble »
Série ORINOCO
Design Moderní
Materiál Tkanina
Rozkládání Rozkládací
Spací plocha 190x135 cm
Typ Do L
Úložný prostor S úložným prostorem
Varianta rohu Levý roh
Velikost Malé
Hloubka 161 cm
Šířka 243 cm
Výška 93 cm
EAN 5904639157249

Vybrané produkty

Černá Látka Lustry Matrace Papír Polštář Polštáře Polštářky Postele Prostor Rohová sedací souprava Rošt Sedací soupravy Sedačka Sedačky Vana

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 899 Kč
GEIS na dobírku 934 Kč