Produktové foto Idzczak Meble Rohová sedací souprava RINO béžová levá

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

Idzczak Meble Rohová sedací souprava RINO béžová levá

Úvod Pokoje Obývací pokoj Sedací soupravy

RINO je rohová sedací souprava, za kterou vám váš obývací pokoj poděkuje. Již na první pohled je zřejmé, že pohovka okouzlí. Je elegantní a zároveň pohodlná. Sedací souprava má tvar do písmene L, a proto je vhodná pro umístění do rohu místnosti, čímž bude šetřit místo. Pokud však malé prostory nejsou váš problém, zadní část je rovněž potažena látkou, je ji tedy možné umístit také do volného prostoru. RINO se vyznačuje i kvalitou, kterou přinášejí použité materiály. Rám je vyroben z masivního dřeva a nábytkových desek a sedák je vybaven vlnovou pružinou a vysoce elastickou pěnou T30 s tloušťkou 3 cm. Výplň opěradla se skládá z pěny, silikonu a čalounických pásů. Tato kombinace materiálů je pečlivě vybraná pro maximální pohodlí při odpočinku a relaxaci. Ačkoliv sedačka postrádá funkci rozložení, její design se stává vhodnou kompenzací. Béžová barva je mimořádně oblíbená a ve spojení s dekorativními prvky na pohovce proměňuje jinak obyčejný kus nábytku v elegantní prvek, který si zaslouží plnou pozornost. Sedací soupravu je možné zakoupit i v jiné variantě, a to s pravým rohovým provedením. V obou případech se bude sedačka skvěle doplňovat s křeslem a taburetem nesoucí stejný design. Specifikace produktu: Možnost umístění do rohu i prostoru Elegantní provedení Velkorysé rozměry pro odpočinek Ideální pro 5 osob Potaženo sametovou látkou Vena 7 Rozměry: Sedací souprava Šířka: 302 cm Výška: 92 cm Hloubka: 217 cm, 93 cm Hloubka sedu: 62 cm Výška nožiček: 18 cm Šířka područek: 21 cm Délka područek: 87 cm Výška područek: 44 cm Polštáře Délka: 60 cm Šířka: 60 cm Poznámka: Sedačka má béžovou barvu a levý roh. Ostatní fotografie ve fotogalerii produktu jsou ilustrativní.

Cena: 19 615 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost do 25. 5. 2024
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce Idzczak Meble  (681 produktů)
O výrobci Idzczak Meble Idzczak Meble je renomovaný výrobce nábytku, který klade důraz na inovativní design a funkčnost svých výrobků. V… pokračovat o Idzczak Meble »
Série RINO
Design Moderní
Materiál Velur
Rozkládání Nerozkládací
Typ Do L
Úložný prostor Bez úložného prostoru
Varianta rohu Levý roh
Velikost Velké
Hloubka 217 cm
Šířka 302 cm
Výška 92 cm
EAN 5904639156181

Vybrané produkty

Béžová Gant Lustry Matrace Nábytek Obývací pokoj Pohovky Polštář Polštáře Postele Prostor Rohová sedací souprava Rošt Rozkládací pohovky Sedací soupravy Sedačka Taburety

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
TopTrans 899 Kč
GEIS 899 Kč
TopTrans na dobírku 934 Kč
GEIS na dobírku 934 Kč