Produktové foto 3kraft Noční stolek Ramona 2 zásuvky Dub Craft/matná láva

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

3kraft Noční stolek Ramona 2 zásuvky Dub Craft/matná láva

Úvod Nábytek Stoly a stolky Noční stolky

Noční stolek Ramona s dvěma zásuvkami v provedení Dub Craft/matná láva je praktickým a stylovým doplňkem do vaší ložnice. S výškou 47 cm, šířkou 49,6 cm a hloubkou 36 cm nabízí dostatek úložného prostoru v kompaktním provedení. Materiálem použitým pro výrobu nočního stolku je laminovaná dřevotříska o tloušťce 1,6 cm, což zaručuje pevnost a odolnost. Hrany stolku jsou hladké, potažené melaminem, což dodává nábytku estetický vzhled. Rukojeť z hliníkového profilu přidává nočnímu stolku moderní a elegantní noblesu. Plastová noha potažená saténem, je ve stejné barvě jako rukojeť, a zajišťuje stabilitu a harmonii celého designu. Noční stolek Ramona je ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci praktičnosti a stylu. Jeho dvě zásuvky poskytují skvělé úložné možnosti pro vaše osobní věci, zatímco moderní design dodává ložnici sofistikovaný a vkusný design. Specifikace produktu: Moderní design Kompaktní rozměry Kvalitní materiály Šatní skříň Ramona s posuvnými dveřmi o šířce 200 cm v provedení Dub Craft/matná láva je dokonalým spojením elegance a funkcionality pro vaši ložnici. S pečlivým designem a praktickými prvky nabízí skříň dostatek úložného prostoru bez ztráty na moderním designu. Materiálem použitým pro výrobu skříně je laminovaná dřevotříska o tloušťce 1,6 cm a 2,2 cm, což zajišťuje pevnost a stabilitu konstrukce. Hrany skříně jsou potažené melaminem, což dodává nábytku odolnost proti poškrábání a působení tepla. Skříň je vybavena posuvnými dveřmi, které nejen šetří prostor, ale také přidávají moderní vzhled. Pro zajištění maximální stability jsou použity kovové držáky polic proti posunu a zesílené závěsy. Vnitřní uspořádání skříně zahrnuje 2 šatní tyče a 2 police, poskytující dostatek prostoru pro uspořádání vašeho oblečení, obuvi a dalších osobních věcí. Zadní strana skříně je z laminátové HDF desky o tloušťce 3 mm v bílé barvě a doplňuje její interiér a přidává na svěžesti. Šatní skříň Ramona je nejen praktickým úložným řešením, ale také elegantním prvkem pro váš domov. S kombinací designu, odolnosti a funkcionality se stává skvělým doplňkem pro každou ložnici. Specifikace produktu: Moderní design Kvalitní materiály Možnost vytvořti celý nábytkový set Ramona Poznámka: Pokud byste si rádi zakoupili nábytek ve stejném stylu a vytvořili tak celou sestavu do ložnice, prozkoumejte celou sérii Ramona. Přikoupit můžete třeba ještě postel, skříň, nebo komodu.

Cena: 1 762 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce 3kraft  (256 produktů)
O výrobci 3kraft 3kraft je značka, která přináší do vašeho domova spojení elegance, funkcionality a moderního designu. S širokým… pokračovat o 3kraft »
Série Ložnicová sestava Ramona
Barva Matná láva
Dekor Dub Craft zlatý
LED osvětlení Ne
Materiál desky Dřevotříska
Materiál nohou Plast
Počet zásuvek 2
Povrchová úprava Mat
Tloušťka materiálu desky 1,6 cm
Typ Uzavřené
Úložný prostor Se šuplíky
Hloubka 36 cm
Šířka 49,6 cm
Výška 47 cm

Vybrané produkty

Bonami Dřevotříska Gant Koupelnové skříňky Lamino Ložnice Matrace Nábytek Nice Noční stolky Police Postele Prostor Regály Rošt Satén Šatní skříně Skříně Skříně Stolek Stoly Vana Vany Věci Záclony Zásuvka Zásuvky Závěs Závěsy

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 119 Kč
ČP na dobírku 154 Kč
PPL 119 Kč
PPL na dobírku 154 Kč
GLS 109 Kč
GLS na dobírku 144 Kč