Produktové foto 3kraft Noční stolek Raymond 2 zásuvky antracit mat/dub Artisan

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

3kraft Noční stolek Raymond 2 zásuvky antracit mat/dub Artisan

Úvod Nábytek Stoly a stolky Noční stolky

Noční stolek Raymond s dvěma zásuvkami v provedení antracit mat/dub Artisan spojuje moderní design, funkčnost a precizní zpracování. S úchytkou z hliníkového profilu a plně výsuvnými teleskopickými pojezdy přináší tento noční stolek elegantní a praktický prvek do vaší ložnice. Čela zásuvek jsou ošetřena matným třívrstvým lakem a vysušena pod UV světlem, což dodává nočnímu stolku kvalitní a odolný povrch. Je zhotovený z dřevotřísky o tloušťce 1,6 cm, což mu dodává stabilní a pevné provedení. Noční stolek Raymond s výškou 47 cm, šířkou 55 cm a hloubkou 35 cm nabízí dostatek úložného prostoru v kompaktním provedení. Dvě zásuvky usnadňují systematické uspořádání a ukládání osobních věcí. Specifikace produktu: Kvalitní materiály Moderní design s trendy dekorem Kompaktní rozměry Poznámka: Pokud byste si rádi zakoupili nábytek ve stejném stylu a vytvořili tak celou sestavu do ložnice, prozkoumejte celou sérii Raymond antracit. Přikoupit můžete k nočnímu stolku třeba ještě skříň, komodu, nebo postel.

Cena: 1 990 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce 3kraft  (256 produktů)
O výrobci 3kraft 3kraft je značka, která přináší do vašeho domova spojení elegance, funkcionality a moderního designu. S širokým… pokračovat o 3kraft »
Série Ložnicová sestava Raymond antracit
Barva Antracitově šedá
Dekor Dub Artisan
LED osvětlení Ne
Materiál desky Dřevotříska
Materiál nohou Dřevotříska
Počet zásuvek 2
Povrchová úprava Mat
Úložný prostor Se šuplíky
Hloubka 35 cm
Šířka 55 cm
Výška 47 cm

Vybrané produkty

Bonami Gant Koupelnové skříňky Lesk Ložnice Matrace Nábytek Nice Noční stolky Postele Prostor Rošt Skříně Skříně Stolek Stoly Věci Zásuvka Zásuvky

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 119 Kč
ČP na dobírku 154 Kč
PPL 119 Kč
PPL na dobírku 154 Kč
GLS 109 Kč
GLS na dobírku 144 Kč