Produktové foto 3kraft Noční stolek Teddy 3 zásuvky dub Artisan

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

3kraft Noční stolek Teddy 3 zásuvky dub Artisan

Úvod Nábytek Stoly a stolky Noční stolky

Noční stolek Teddy s třemi zásuvkami v provedení dub Artisan je elegantním a funkčním doplňkem pro vaši ložnici. S hliníkovou černou úchytkou a plastovými nohami v barvě úchytu přináší noční stolek moderní vzhled a praktické využití. Vyrobený je z kvalitní dřevotřískové desky o tloušťce 1,6 cm, s hladkou hranou potaženou PVC. Noční stolek je nelakovaný, ale laminát desky je opatřen lehkým matným leskem, který dodává přírodní a organický vzhled. Celkové provedení stolku a právě efekt jemného lesku zvýrazňuje přírodní krásu dubu Artisan, a vytváří tak atmosféru pohodlí a klidu, která se pro ložnici hodí. Rozměry nočního stolku (výška 56,1 cm, šířka 50 cm a hloubka 38 cm), zajišťují dostatek úložného prostoru a kompaktní rozměry, proto se snadno začlenění do vaší ložnice. Plně výsuvný teleskopický výsuv umožňuje plynulé otevírání a zavírání zásuvek, což usnadňuje každodenní používání. Noční stolek Teddy s dubem Artisan je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spojení elegance, praktičnosti a příjemného designu ve své ložnici. Specifikace produktu: Moderní rustikální vzhled Příjemný dekor dub Artisan Plně výsuvné zásuvky Poznámka: Pokud byste si rádi zakoupili nábytek ve stejném stylu a vytvořili tak celou sestavu do ložnice, prozkoumejte celou sérii Teddy. Přikoupit můžete k nočnímu stolku třeba ještě komodu, skříň, nebo postel.

Cena: 2 389 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce 3kraft  (256 produktů)
O výrobci 3kraft 3kraft je značka, která přináší do vašeho domova spojení elegance, funkcionality a moderního designu. S širokým… pokračovat o 3kraft »
Série Ložnicová sestava Teddy
LED osvětlení Ne
Materiál desky Dřevotříska
Materiál nohou Plast
Povrchová úprava Lesk
Tloušťka materiálu 1,6 cm
Úložný prostor Se šuplíky
Hloubka 38 cm
Šířka 50 cm
Výška 56,1 cm

Vybrané produkty

Bonami Gant Koupelnové skříňky Lesk Ložnice Matrace Nábytek Nice Noční stolky Postele Prostor Rošt Rustikální Skříně Skříně Stolek Stoly Vany Zásuvka Zásuvky

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 119 Kč
ČP na dobírku 154 Kč
PPL 119 Kč
PPL na dobírku 154 Kč
GLS 109 Kč
GLS na dobírku 144 Kč