Produktové foto Orava RCD-814 S přenosný CD/USB přehrávač s rádiem

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Orava RCD-814 S přenosný CD/USB přehrávač s rádiem

Úvod Nábytek Osvětlení

Vezměte si své rádio kdekoliv se sebou. RCD-814 S prohraje vaši oblíbenou hudbu z USB klíče, MP3 či z CD. Podporuje formáty MP3 a WMA. Když se vám vaše hudba naslouchá pomocí teleskopické antény chytnete i rádiový signál na frekvencích FM. Díky 3,5mm AUX konektor je možné i připojení externího zdroje zvuku. Rádio vám poslouží i mimo dosah elektrické sítě, stačí do něj založit baterky (6 x 1,5 V). Displej vyrobený z tekutých krystalů - tenké a ploché zobrazovací zařízení složené z barevných nebo monogramatických bodů (pixelů) seřazených před zdrojem světla.Výhodou tohoto typu displeje je nízká spotřeba energie, dlouhá životnost, ostrý a stabilní obraz. Zařízení disponuje i mechanikou pro přehrávání CD nosičů. A to je potěšující zpráva pro všechny, kteří se své kolekce nechtějí vzdát jen proto, že prý vše je už na webu. Čistý, jasný a nekomprimovaný zvuk z CD nosiče má ještě stále mnoho svých věrných fanoušků. Je to nejvyšší možný výkon zařízení (udávaný ve wattech), který je možné pustit do reproduktoru bez jeho poškození. AUX je označení pro vstup do zesilovače nebo přijímače různé audio techniky, který slouží k připojení externího audio zdroje Je to tedy rychlý způsob přehrávání hudby z externího zdroje propojením zařízení pomocí kabelu. Výhodou je přehrávání hudby bez ztráty kvality zvukového signálu i se zachováním stereofonního zvuku.

Cena: 1 599 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost do 29. 5. 2024
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Orava  (71 produktů)
O výrobci Orava Orava je inovativní značka, která přináší širokou škálu kvalitních domácích spotřebičů a elektroniky. Od multifunkčních… pokračovat o Orava »

Vybrané produkty

Baterky Dekorace Lesk Matrace Obraz Obrazy Postele Světla Vany

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku 39 Kč
PPL ParcelShop DOPRAVA ZDARMA
PPL ParcelShop s dobírkou 39 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 134 Kč
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 39 Kč
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 39 Kč
Zásilkovna 69 Kč
Zásilkovna na dobírku 108 Kč
PPL DOPRAVA ZDARMA
GLS 109 Kč
PPL na dobírku 39 Kč
GLS na dobírku 148 Kč
DPD 59 Kč
Zásilkovna na adresu 105 Kč
DPD na dobírku 98 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 144 Kč