Produktové foto Dry-Ager Dry Ager DX 500® Premium S - lednice na suché zrání masa

O prodejci Grilovani.cz

Logo prodejce Grilovani.cz

Benefity prodejce Grilovani.cz

Dry-Ager Dry Ager DX 500® Premium S - lednice na suché zrání masa

Naše firma je oficiálním prodejcem produktů Dry-Ager v ČR!

DRY AGER® je profesionální lednice (skříň) na suché zrání nejen masa, ale i klobás, salámů a sýrů, pro komerční i domácí použití. DRY AGER® je ideální nejen pro restaurace, ale i řezníky a vůbec všechny gurmány, kteří dokáží ocenit chuť kvalitního vyzrálého masa.

Cílem německého výrobce bylo vyvinout a vyrobit profesionální lednici na suché zrání masa, která není závislá na přívodu vody a vypadá tak skvěle, jak funguje. Podařilo se mu to s výrobkem DRY AGER® - 100 % vyrobeným v Německu. Exteriér má nadčasový, moderní design a interiér s moderními technologiemi. Řemeslo se zde setkává se špičkovými technologiemi, které jsou chráněny 5 patenty. Izolační tónované skleněné dveře chladničky s rámem z nerezové oceli chrání cenný obsah před škodlivým vlivem UV záření.

Vlhkost může být díky integrovanému systému HumiControl® přesně řízena a nastavena po 0,1 % mezi 60 % a 90 %, a to i bez přívodu vody. Spolu se systémem DX AirReg® to zaručuje perfektní mikroklima, ideální proudění vzduchu a nepřetržitou sterilizaci uvnitř DRY AGER® - i když vnější teplota kolísá. DX 500® je první celosvětová chladnička na suché zrání masa, která kombinuje filtr s aktivním uhlím a aktivní UV-ventilační dezinfekční systém, který každou minutu sterilizuje veškerý vzduch v lednici. Výsledkem je, že bakterie nemají šanci.

Nikdy nebylo tak snadné připravovat si vlastní vyzrálé hovězí a vepřové maso, sušenou šunku nebo salámy a klobásy. V lednici maso zraje ideálně s kostí při konstantní vlhkosti kolem 85 % a teplotě 2 ° C. Přesný elektronický řídící systém DRY AGER® zajišťuje přesnou regulaci teploty, kterou lze nastavit přesně na 0,1 ° C. Úbytek hmotnosti v DRY AGER® je překvapivě malý! Hovězí maso (na kostech) ztrácí po 4 týdnech pouze cca. 7-8 % a po 6 týdnech pouze cca. 12 %. Vepřové maso ztrácí po 3 týdnech pouze cca. 9-10 % hmotnosti.

DRY AGER® se neomezuje jen na suché zrání hovězího masa, ale může se také použít k výrobě lahůdek – sušené šunky a mnoha druhů kořeněných mas, sušení klobás a salámů, ale i ke skladování sýra.

  • součástí Dry Ageru DX 500 je horní police na maso (DX0025) a spodní police na maso (DX0028), každá o nosnosti 20kg
  • jako volitelné příslušenství lze zakoupit nerezové rameno pro zavěšení masa na háky
  • pro lepší regulaci vlhkosti a intenzivnější chuť masa doporučujeme sadu 2 himalájských solných desek a nerezovou misku pro jejich umístění do Dry Ageru

Specifikace

  • dveře z nerez oceli
  • vnější skříň saténově černá
  • izolační sklo ve dveřích s UV filtrem
  • vnitřní využitelný objem 132 l (až na 20 kg masa)
  • teplotní rozsah od 0 °C do 25 °C
  • elektronický regulátor vlhkosti od 60% do 90% bez nutnosti připojení vody
  • optimální proudění vzduchu s filtrem s aktivním uhlím
  • vnitřní LED osvětlení
  • automatické odmrazování a odpařování
  • optický i akustický alarm
  • uzamykatelné dveře
  • možnost zavěsit na zeď
  • maximální zatížení - 2 hovězí hřbety o délce 50 cm nebo do 20 kg masa na policích

Obsah balení

  • horní police na maso (DX0025)
  • spodní police na maso (DX0028)

Video


Záruka

  • 1 rok pro komerční použití (prodej na IČO)
  • 2 roky pro domácí použití

Soubory ke stažení

Návod k obsluze Dry-Ager DX500PS

Cena: 101 860 Kč

   Koupit na Grilovani.cz

Dostupnost do 2. 6. 2024
Prodejce Grilovani.cz
Výrobce Dry-Ager  (8 produktů)
Šířka 60 cm
Hloubka 61 cm
Výška 90 cm
Vnitřní rozměr 71 x 50 x 43 cm (v x š x h)
Vnitřní využitelný objem 132 l
Značky Dry-Ager
EAN 4251309903448

Vybrané produkty

Černá Dveře Gril Grilování Kate Koupelnové skříňky Lampy Led osvětlení Ment Miska Nábytek Nerez Nice Osvětlení Ploty Police Regály Satén Skříně Skříně Věšák Záclony Závěs Závěsy