Produktové foto Dry-Ager Dry Ager DX 500 Premium S Black - lednice na suché zrání masa

O prodejci Grilovani.cz

Logo prodejce Grilovani.cz

Benefity prodejce Grilovani.cz

Dry-Ager Dry Ager DX 500 Premium S Black - lednice na suché zrání masa

Naše firma je oficiálním prodejcem produktů Dry-Ager v ČR!

DRY AGER® je profesionální lednice (skříň) na suché zrání nejen masa, ale i klobás, salámů a sýrů, pro komerční i domácí použití. DRY AGER® je ideální nejen pro restaurace, ale i řezníky a vůbec všechny gurmány, kteří dokáží ocenit chuť kvalitního vyzrálého masa.

Cílem německého výrobce bylo vyvinout a vyrobit profesionální lednici na suché zrání masa, která není závislá na přívodu vody a vypadá tak skvěle, jak funguje. Podařilo se mu to s výrobkem DRY AGER® - 100 % vyrobeným v Německu. Exteriér má nadčasový, moderní design a interiér s moderními technologiemi. Řemeslo se zde setkává se špičkovými technologiemi, které jsou chráněny 5 patenty. Izolační skleněné dveře chladničky s rámem v černé práškové barvě chrání cenný obsah před škodlivým vlivem UV záření.

Vlhkost může být díky integrovanému systému HumiControl® přesně řízena a nastavena po 0,1 % mezi 60 % a 90 %, a to i bez přívodu vody. Spolu se systémem DX AirReg® to zaručuje perfektní mikroklima, ideální proudění vzduchu a nepřetržitou sterilizaci uvnitř DRY AGER® - i když vnější teplota kolísá. DX 500® je první celosvětová chladnička na suché zrání masa, která kombinuje filtr s aktivním uhlím a aktivní UV-ventilační dezinfekční systém, který každou minutu sterilizuje veškerý vzduch v lednici. Výsledkem je, že bakterie nemají šanci.

Nikdy nebylo tak snadné připravovat si vlastní vyzrálé hovězí a vepřové maso, sušenou šunku nebo salámy a klobásy. V lednici maso zraje ideálně s kostí při konstantní vlhkosti kolem 85 % a teplotě 2 ° C. Přesný elektronický řídící systém DRY AGER® zajišťuje přesnou regulaci teploty, kterou lze nastavit přesně na 0,1 ° C. Úbytek hmotnosti v DRY AGER® je překvapivě malý! Hovězí maso (na kostech) ztrácí po 4 týdnech pouze cca. 7-8 % a po 6 týdnech pouze cca. 12 %. Vepřové maso ztrácí po 3 týdnech pouze cca. 9-10 % hmotnosti.

DRY AGER® se neomezuje jen na suché zrání hovězího masa, ale může se také použít k výrobě lahůdek – sušené šunky a mnoha druhů kořeněných mas, sušení klobás a salámů, ale i ke skladování sýra.

  • součástí Dry Ageru DX 500 je horní police na maso (DX0025) a spodní police na maso (DX0028), každá o nosnosti 20kg
  • jako volitelné příslušenství lze zakoupit nerezové rameno pro zavěšení masa na háky
  • pro lepší regulaci vlhkosti a intenzivnější chuť masa doporučujeme sadu 2 himalájských solných desek a nerezovou misku pro jejich umístění do Dry Ageru

Specifikace

  • dveře černé
  • vnější skříň je ocelová v saténově černé barvě
  • izolační sklo ve dveřích s UV filtrem
  • vnitřní využitelný objem 132 l (až na 20 kg masa)
  • teplotní rozsah od 0 °C do 25 °C
  • elektronický regulátor vlhkosti od 60% do 90% bez nutnosti připojení vody
  • optimální proudění vzduchu s filtrem s aktivním uhlím
  • vnitřní LED osvětlení
  • automatické odmrazování a odpařování
  • optický i akustický alarm
  • možnost zavěsit na zeď
  • maximální zatížení - 2 hovězí hřbety o délce 50 cm nebo do 20 kg masa na policích

Obsah balení

  • horní police na maso (DX0025)
  • spodní police na maso (DX0028)

Video


Záruka

  • 1 rok pro komerční použití (prodej na IČO)
  • 2 roky pro domácí použití

Soubory ke stažení

Návod k obsluze Dry-Ager DX500PS

Cena: 79 990 Kč

   Koupit na Grilovani.cz

Dostupnost do 22. 1. 2025
Prodejce Grilovani.cz
Výrobce Dry-Ager  (9 produktů)
Šířka 60 cm
Hloubka 61 cm
Výška 90 cm
Vnitřní rozměr 71 x 50 x 43 cm (v x š x h)
Vnitřní využitelný objem 132 l
Značky Dry-Ager
EAN 4251309903448

Vybrané produkty

Asko Dveře Gril Grilování Koupelnové skříňky Lampy Led osvětlení Ment Miska Nábytek Nerez Nice Osvětlení Ploty Police Regály Satén Skříně Skříně Věšák Záclony Závěs Závěsy