Produktové foto Matrace Femina Kokos 160x200cm, H3

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Matrace Femina Kokos 160x200cm, H3

Úvod Pokoje Ložnice Matrace

Matrace FEMINA KOKOS vyhovuje zejména lidem, kteří mají rádi spaní na velmi tvrdém povrchu. Nejen, že disponuje tvrdostí H3 - tvrdou, její nosnost je možné využít až do 120 kg. Sendvičová matrace s plochou ležení 160 x 200 cm má z obou stran 5 anatomických zón ležení, je 19 cm vysoká a jádro je tvořeno z pružné visco pěny zpevněnou kokosovou deskou. Takže je možné jej používat i pro polohovatelné lamelové rošty. Matrace je testována na škodlivé látky, čímž je vhodná i pro alergiky na prach. Potah PRIMATEX je prošitý stříbrem, má po celém obvodu zip, který ho umožňuje z matrace odejmout a prát v pračce do 60 °C. Z obou stran je prošitý, což umožňuje lepší odvětrávání. Praktické poutka po stranách umožňují lepší manipulaci při přenášení matrace. Vhodný rošt – s minimálně 26 lamelami, s rozpětím lamel max. 3 cm Užijte si příjemný spánek s matracemi FEMINA KOKOS!

Cena: 17 499 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (9976 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 200/160/
COLOR bílá
Doplňující popis potah snímatelný/pratelný, prošívaná spodní a horní strana, vhodné pro alergiky na prach, vhodné pro nastavitelné rošty, prodyšné, testováno na škodlivé látky, aktivní ramenní zóna, lepší odlehčení tlaku díky nopové struktuře
Doprava zdarma NE
Originální cena 17 499 Kč
EAN 4250149915130

Vybrané produkty

Látky Matrace Rošt Vana