Produktové foto Matrace Geltech Air 160/200cm, H2/h3

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Matrace Geltech Air 160/200cm, H2/h3

Úvod Pokoje Ložnice Matrace

Pohodlná matrace s jádrem bez lepidel s prodyšnou zónovou konstrukcí 100% bez lepidel. Příjemná strana s gelovou pěnou Geltech® uleví kloubům a svalům – je vhodná pro ty, kteří nechtějí paměťovou pěnu. Druhá strana matrace je z pružné, tužší semi-hybridní pěny. Pratelný potah Bamboo (dvoudílný, 60 °C).Konstrukce bez lepidel s provětranou mezerou zajišťuje odvětrání vlhkosti a napomáhá snížit pocení a výskyt roztočů. Skvělá volba pro alergiky a notorické „potiče“. Vrchní strana z pěny Geltech® pro pohodlí i bez paměťové pěny (benefit pro snížení pocení). Příjemná tuhost cca H2. Tužší strana ze semi-hybridní pěny pro odolnost a přirozenou tuhost (H3).Potah BAMBOO s prošivem na obou stranách. Zip kolem dokola (dvoudílná konstrukce), pratelnost na 60 °C.Výška matrace: cca 20 cm, výška jádra: cca 18 cm.

Cena: 17 499 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (9646 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 200/160/
COLOR béžová
Doplňující popis klimatizační provzdušňovací kanálky, optimální větrání, prodyšné, antibakteriální, potah lze sejmout po celém obvodu, ortopedická matrace
Doprava zdarma NE
Originální cena 17 499 Kč
EAN 8596456099023

Vybrané produkty

Matrace