Produktové foto Matrace Femina Kokos 80x200cm, H3

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Matrace Femina Kokos 80x200cm, H3

Úvod Pokoje Ložnice Matrace

Matrace  FEMINA KOKOS  vyhovuje zejmé na lidem, kteří mají rá di spaní na tvrdé m povrchu. Nejen, že disponuje  tvrdostí H3 - tvrdou,  její nosnost je možné využí t až do  120 kg. Sendvičová matrace s plochou ležení   80 x 200 cm  má z obou stran  5 anatomický ch zó n ležení , je 19 cm vysoká a já dro je tvořeno z pružné visco pěny zpevněnou  kokosovou  deskou. Takže je možné jej použí vat i pro polohovatelné lamelové roš ty. Matrace je  testová na na š kodlivé lá tky, čí mž je vhodná i  pro alergiky  na prach. Potah  PRIMATEX  je  proš itý stří brem, má po celé m obvodu zip, který ho umožňuje z matrace odejmout a prá t v pračce do 60 ° C. Z obou stran je proš itý , což umožňuje  lepš í odvětrá vá ní . Praktické   poutka po straná ch  umožňují lepš í manipulaci při přená š ení matrace. Vhodný rošt – s minimálně 26 lamelami, s rozpětím lamel max. 3 cmUžijte si pří jemný spá nek s matracemi  FEMINA KOKOS!

Cena: 9 499 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (10204 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 200/80/
COLOR bílá
Doplňující popis potah snímatelný/pratelný, prošívaná spodní a horní strana, vhodné pro alergiky na prach, vhodné pro nastavitelné rošty, prodyšné, testováno na škodlivé látky, aktivní ramenní zóna, lepší odlehčení tlaku díky nopové struktuře
Doprava zdarma NE
Originální cena 9 499 Kč
EAN 4250149915109

Vybrané produkty

Matrace Rošt