Produktové foto Leifheit Linomatic 500 Plus venkovní sušák

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Leifheit Linomatic 500 Plus venkovní sušák

Jde pravděpodobně o nejlepší skládací zahradní sušák na trhu. Předností tohoto sušáku je nastavitelná výška otočné sušící části se šňůrami v desetii různých polohách (v rozmezí 106 - 172 cm). Celistvé meziramenní zakrytí šňůr při složeném sušáku chrání šňůry před znečištěním a zabraňuje zatečení vody do nitra sušáku. Při skládání se šňůry automaticky svinou do konstrukce sušáku, a proto je nemusíte před věšením prádla vždy mýt - patentovaný systém. Čisté šňůry = čisté prádlo. Díky madlu umístěnému na jednom z ramen je rozložení i složení sušáku o 44% lehčí, super rychlé a jednoduché. Na každém ramenu sušáku jsou dva otvory pro zavěšení ramínek. Sušák výborně odolává povětrnostním podmínkám - nekoroduje, nepodléhá UV záření. Dodáváno s držákem sušáku k trvalenému upevnění do betonu. Sušicí plocha je 50 m = 5 praček vypraného prádla. Rozměry: délka strany = 2,03 m, rozpětí = 3,28 m.

Cena: 3 619 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost do 17. 6. 2024
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Leifheit  (96 produktů)
O výrobci Leifheit Leifheit je renomovaný výrobce domácích potřeb a nábytku, který se specializuje na kvalitní a inovativní produkty pro… pokračovat o Leifheit »

Vybrané produkty

Křesla Lino Matrace Postele Prádlo Sušáky na prádlo Ušák Vany Záclony Závěs Závěsy

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 149 Kč
ČP na dobírku 194 Kč
TopTrans 399 Kč
ČP na poštu 95 Kč
TopTrans na dobírku 444 Kč
ČP na poštu s dobírkou 134 Kč
PPL DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
PPL na dobírku 39 Kč
Balíkovna depo s dobírkou 39 Kč