Produktové foto Orion Termoska s brčkem 330 ml, zelená

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Orion Termoska s brčkem 330 ml, zelená

Termoska udrží nápoj v chladu teplý a v horkých dnech chladný po delší dobu, protože jinak se obsah může snadno v teple zkazit. To se může hodit na výletě, cestě na nákupy s kočárkem i na hřišti. Termoska s víčkem opatřeným pítkem a dvěma uchy poslouží na nápoje pro menší děti, ale také pro seniory, kteří už hůře pijí z klasických hrnečků a lahví. Víčko se uvolní stisknutím dolní části plastového otevírání, pak ho stačí zaklapnout zpět a nádoba je uzavřena. Pokud tlačítko posunete nahoru, dojde k uzamknutí, což zabrání nechtěnému otevření. Víčko lze zajistit proti zpětnému zavírání víčka pomocí západky v zadní části víčka. Přednosti termosek: nerezové dvoustěnné, vakuové provedení pro efektivní udržení teploty nápoje, bez BPA dvě modrozelené rukojeti usnadní lepší uchopení dětskými ručičkami výklopné plastové pítko ve víčku termosky chrání silikonové ohebné brčko, ze kterého se dobře pije víčko se šroubovacím závitem se silikonovým těsněním zamezí nechtěnému rozlití nápoje uvnitř vložené dlouhé brčko umožní pít nápoj bez toho, aniž by uživatel musel termosku naklánět snadná údržba - lze ji umývat běžným způsobem, v teplé vodě se saponátem Tipy, jak ji efektivně používat: Před plněním nalijte do termoplechovky horkou vodu pro teplé nápoje a studenou vodu pro studené nápoje. Nádoba tak přijme teplo nebo se naopak ochladí. Po cca 5ti minutách tuto vodu vylijte a naplňte termoplechovku nápojem. Čím více je naplněná, tím lépe plní svou funkci, ideálně do 90 % objemu. Termoska je vyrobena zvnějšku z nerez. oceli 201, uvnitř 304, plastové části z PP, PC - průhledné víčko, ABS - tlačítko a silikon - brčko a těstění. Upozornění: Nádoba není vhodná na perlivé nápoje. Nezavírejte termosku s vařícím nápojem, nepoužívejte ji v případě jakéhokoli poškození. Není hračka. Dětem podávejte nádobu s nápojem vždy až po kontrole, zda není příliš horký. Malé děti by měly používat termosku pod dohledem dospělé osoby.

Cena: 359 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Orion  (1307 produktů)
O výrobci Orion Orion je značka, která přináší širokou škálu kvalitního nábytku a bytových doplňků do každé domácnosti. Od romantických… pokračovat o Orion »

Vybrané produkty

Děti Hračka Hrnce Hrnec Matrace Nerez Plech Ploty Postele Termosky

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 105 Kč
ČP na dobírku 144 Kč
PPL ParcelShop 49 Kč
PPL ParcelShop s dobírkou 88 Kč
ČP na poštu 89 Kč
ČP na poštu s dobírkou 128 Kč
DPD 99 Kč
DPD na dobírku 138 Kč
Balíkovna depo 69 Kč
Balíkovna depo s dobírkou 108 Kč
Zásilkovna 69 Kč
Zásilkovna na dobírku 108 Kč
PPL 95 Kč
GLS 109 Kč
PPL na dobírku 134 Kč
GLS na dobírku 148 Kč
DPD 59 Kč
Zásilkovna na adresu 105 Kč
DPD na dobírku 98 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 144 Kč