Produktové foto Severin SV 2447 Sous-Vide cooker

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Severin SV 2447 Sous-Vide cooker

Severin Sous-Vide je elektrický hrnec z broušené oceli o objemu 6 litrů, který je určen pro přípravu pokrmů technikou sous-vide. Tato technika spočívá v dlouhodobě přípravě pokrmu při nízkých teplotách - pokrmy se takto vaří i několik hodin. Díky tomuto postupu si výsledný pokrm uchová lépe svoji chuť , textu a šťavnatost. Touto technikou lze připravovat jak maso, tak i zeleninu nebo třeba brambory. Potraviny nejprve vložíte společně s kořením nebo bylinkami do vakuových sáčků. Sáčky se následně vloží do hrnce naplněného vodou a nastaví se požadovaná teplota vaření. Přístroj zajistí, že po celou dobu vaření bude zajištěna nastavená teplota. Přístroj se snadno čistí díky vyjímatelné a nepřilnavé nádobě. Disponuje též precizním ovládáním teploty mezi 40 - 99 °C s maximální odchylkou 1 °C, kterou můžete nastavit na LED displeji. Přístroj má časovač na 24 h.

Cena: 2 949 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Severin  (84 produktů)
O výrobci Severin Severin je renomovaný výrobce kvalitního a praktického domácího nábytku a kuchyňských doplňků. V nabídce naleznete… pokračovat o Severin »
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku 39 Kč
PPL ParcelShop DOPRAVA ZDARMA
PPL ParcelShop s dobírkou 39 Kč
ČP na poštu DOPRAVA ZDARMA
ČP na poštu s dobírkou 39 Kč
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 39 Kč
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 39 Kč
PPL 149 Kč
Zásilkovna DOPRAVA ZDARMA
PPL na dobírku 188 Kč
Zásilkovna na dobírku 39 Kč
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 39 Kč
Zásilkovna na adresu 109 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 148 Kč