Produktové foto Vilac Dřevěné magnetky Iceland

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Vilac Dřevěné magnetky Iceland

Sada dvaceti dřevěných magnetů s ilustracemi Michelle Carlslund v motivech zimy a severu. Hračky Vilac mají značku francouzské agentury ADEME, jsou vyráběny bez plýtvání energiemi ekologicky, šetrně k životnímu prostředí. Hlavní vlastnosti: 20 ks magnetek design Michelle Carlslund dekorační prvek vhodný do pokoje i na lednici vyrobeno ekologicky, šetrně k životnímu prostředí Cestujte s námi v naivním a elegantním světě dánské ilustrátorky Michelle Carlslund, světě jemných barev, který je plný roztomilých medvědů a přátelských ptáčků. V roce 2010, když Michelle ještě studovala grafický design, vytiskla doma své ilustrace a zkusila je prodat na designovém trhu, kde se setkaly s velkým úspěchem! Několik obchůdků chtělo začít prodávat její výtvory, a tak ji napadlo, že by bylo fajn začít podnikat. Michelle se rychle stala uznávanou nezávislou ilustrátorkou. Dnes lze její ekologická grafická díla zakoupit po celém světě v designových buticích, papírnictvích a dětských obchodech. Michelle se inspiruje vším kolem ní. Její výtvory jsou něžné a poetické, stylizovaný a dětinský styl, který se perfektně prolíná s hračkami firmy Vilac. „Jsem hranolky milující, časová optimistka a tvůrkyně ekologických plakátů a ilustrátorka na volné noze se sídlem v dánské Kodani,“ to by řekla ilustrátorka Michelle Carlslundová, kdyby se měla popsat jednou větou.

Cena: 389 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Vilac  (203 produktů)
O výrobci Vilac Vilac je francouzská značka s více než stoletou tradicí, která se specializuje na výrobu kvalitního dřevěného a… pokračovat o Vilac »

Vybrané produkty

Akát Děti Gant Hračka Ilustrace Lina Lustry Nože Papír Plakát Plakáty Rošt Vany

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 95 Kč
ČP na dobírku 134 Kč
PPL ParcelShop 49 Kč
PPL ParcelShop s dobírkou 88 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 134 Kč
DPD 99 Kč
DPD na dobírku 138 Kč
Balíkovna depo 59 Kč
Balíkovna depo s dobírkou 98 Kč
Zásilkovna 69 Kč
Zásilkovna na dobírku 108 Kč
PPL 99 Kč
GLS 109 Kč
PPL na dobírku 138 Kč
GLS na dobírku 148 Kč
DPD 59 Kč
Zásilkovna na adresu 105 Kč
DPD na dobírku 98 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 144 Kč