Produktové foto Concept VZ6020 žehlička na vlasy ELITE Ionic Infrared Boost

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Concept VZ6020 žehlička na vlasy ELITE Ionic Infrared Boost

Žehlička na vlasy Ionic Infrared Boost Concept VZ6020 z řady Elite je vhodná pro každodenní péči o vlasy nejen doma, ale i v kadeřnických salonech. Je vybavena moderní technologií v podobě infračerveného světla a ionizace a nadstandardní délkou kabelu 2,5 m. Součástí balení je také praktický sáček na hygienické uskladnění. Žehlička na vlasy využívá moderní technologii infračerveného světla, která vlasy efektivně narovná a dodá jim přirozený lesk. Infračervené záření proniká do vlasů, uzamyká v nich vlhkost a chrání je před poškozením. Výsledkem jsou regenerované, sametově hebké a lesklé vlasy. Žehlička na vlasy s ionizátorem zabraňuje vzniku statické elektřiny a je vhodná na všechny typy vlasů. Během ionizace vytváří negativní ionty, které pronikají do struktury vlasů a tam je hydratují a uhlazují jejich roztřepený povrch. Výsledkem jsou zdravěji vypadající vlasy, které jsou hydratované, lesklé a hebké na dotek. Přístroj nabízí multifunkční využití. Kromě žehlení s ní můžete vykouzlit krásné vlny nebo dodat objem vašemu účesu. Speciálně tvarované okraje žehličky lépe zachytí pramen vlasů a usnadní jejich natáčení. To vše velmi snadno a rychle jedním tahem. Žehlička na vlasy Ionic Infrared Boost VZ6020 je osazena plovoucími žehlicími deskami, které jsou velmi šetrné k vašim vlasům. Během žehlení se přizpůsobí tloušťce každého pramenu, takže je dosaženo optimálního a stejnoměrného tlaku a nedochází k poškození a lámání vlasů. Povrch žehlicích ploch tvoří kombinace keramiky a turmalínu. Díky tomu dosahuje rychlého a rovnoměrného zahřátí a výborné kluznosti. Žehlička umožňuje nastavení teploty v rozmezí od 120 - 230 °C, takže je vhodná jak pro jemné a poškozené vlasy, tak i pro husté a pevné. Je vybavena chytrým dotykovým LED displejem s funkcí automatického uzamčení nastavené teploty. Pro zvýšení bezpečnosti je opatřena funkcí automatického vypnutí po 30 minutách nečinnosti. Součástí žehličky je i ochranné cestovní pouzdro a zámek na uzamčení žehlicích ploch, který chrání povrch desek před poškrábáním.

Cena: 1 199 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost do 2. 5. 2024
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Concept  (67 produktů)
O výrobci Concept Concept je dynamická značka, která se zaměřuje na inovativní a praktické výrobky pro domácnost. V její široké nabídce… pokračovat o Concept »

Vybrané produkty

Lesk Ploty Světla

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 95 Kč
ČP na dobírku 134 Kč
PPL ParcelShop 49 Kč
PPL ParcelShop s dobírkou 88 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 134 Kč
DPD 99 Kč
DPD na dobírku 138 Kč
Balíkovna depo 59 Kč
Balíkovna depo s dobírkou 98 Kč
Zásilkovna 69 Kč
Zásilkovna na dobírku 108 Kč
PPL 99 Kč
GLS 109 Kč
PPL na dobírku 138 Kč
GLS na dobírku 148 Kč
DPD 59 Kč
Zásilkovna na adresu 105 Kč
DPD na dobírku 98 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 144 Kč