Produktové foto Kuchyňský Blok Bez Spotřebičů Luisa

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Kuchyňský Blok Bez Spotřebičů Luisa

Sháníte nový kuchyňský nábytek, ale máte již všechny elektrospotřebiče? Pak je pro vás kuchyňský blok LUISA určitě tou správnou volbou. S kuchyňským blokem LUISA volíte moderní funkční design s příkladným poměrem ceny a výkonu. Do skříní tohoto vesmírného zázraku můžete uložit vše, co každý den potřebujete: nádobí, hrnce, sklenice, hrnky, misky, potraviny atd. Na příbory a další náčiní jsou tři zásuvky se systémem soft-close. Zvláště pěkná je vložka z matného skla v jedné z nástěnných jednotek. Výhodou je oboustraná montáž dveří s praktickým tlumením. Je zde dostatek místa pro váš sporák a troubu, lednici s výškou výklenku cca 88 cm, dřez i myčku s šířkou výklenku cca 60 cm. Pracovní deska je hluboká cca 60 cm s pracovní výškou cca 86 cm se můžete pohodlně postavit, abyste mohli vařit a aranžovat jídlo se zábavou. Čela a korpus kuchyňského bloku v dekoru dřeva jsou prezentovány matnými bílými plochami. Dubová pracovní deska vytváří harmonický kontrast. Kovové úchytky stříbrné barvy dotvářejí design s jednoduchou elegancí.

Cena: 28 381 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (10157 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry /280/
COLOR bílá
Doprava zdarma ANO
Originální cena 28 381 Kč

Vybrané produkty

Bonami Dřez Hrnce Hrnky Koupelnové skříňky Kuchyn Kuchyně Nábytek Nádobí Nice Pracovní Příbor Příbory Sklenice Skříně Skříně Úchytky Vany Zásuvky