Produktové foto Kuchyňský Blok Bez Spotřebičů Luisa

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Kuchyňský Blok Bez Spotřebičů Luisa

Rádi byste dali své kuchyni nový, moderní vzhled, ale již máte všechny elektrospotřebiče? Pak jste s kuchyňským blokem LUISA správně. Za pěti dvířky a ve třech zásuvkách je prostor pro vše, co každý den potřebujete: Ať už nádobí, hrnce, sklenice, hrnky, misky, příbory nebo třeba potraviny, tato cca 220 cm široká kuchyňská linka nabízí spoustu úložného prostoru i v malých kuchyních. . Tři zásuvky jsou navíc vybaveny praktickým systémem soft-close, dvířka s tlumením dvířek. Zarážku otočných dveří lze namontovat vlevo nebo vpravo. Zvláštní pozornost upoutá vložka z matného skla v jedné z nástěnných skříněk. Dvířka a zásuvky se otevírají a zavírají pomocí úchytek, které dotvářejí vzhled kuchyňského bloku. Při pracovní výšce cca 86 cm se pohodlně pracuje, takže vaření a příprava jídla je opravdu zábava. Korpus kuchyňské linky je vyroben v dekoru dřeva a je robustní a nenáročný na údržbu díky povrchu pokrytému matnou bílou dekorativní fólií.

Cena: 19 716 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (10179 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry /220/
COLOR bílá
Doprava zdarma NE
Originální cena 19 716 Kč
EAN 2000000472010

Vybrané produkty

Hrnce Hrnky Koupelnové skříňky Kuchyn Kuchyně Kuchyňské linky Linka Linky Nábytek Nádobí Nice Pracovní Příbor Příbory Prostor Rošt Sklenice Skříně Skříně Vaření Zásuvka Zásuvky