Produktové foto Noční Stolek James

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Noční Stolek James

Úvod Nábytek Stoly a stolky Noční stolky

Série ložnicového nábytku JAMES od značky JAMES WOOD v dekoru dub Montana s akcenty v grafitových barvách zajišťuje v ložnici přirozený, harmonický nádech. Design nočního stolku JAMES je ideálním doplňkem ke stejnojmenné posteli z této série. S panelem zadní stěny působí noblesně, zvláště proto, že je v jedné rovině s čelem postele JAMES. Velká zásuvka s grafitovým dekorem tvoří pěkný kontrast k barevnému schématu, menší zásuvka ladí s dekorem dubového dřeva Montana. Noční stolek má rozměry cca 48 x 88,3 x 37,2 cm (Š x V x H). Na vrchní poličce je prostor pro malou lampu a budík. Chcete-li ušetřit místo a získat extra světelný poutač, můžete zadní panel doplnit sladěnou světelnou lištou JAMES, která je také v nabídce k zakoupení. Doplňte noční stolek JAMES o vhodnou postel, skříň s posuvnými dveřmi a komodu ze stejné série! 

Cena: 4 199 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (10074 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 37,2/48/88,3
COLOR barvy grafitu, barvy dubu
Doplňující popis systém jemného dovírání (Soft Close)
Doprava zdarma NE
Originální cena 4 199 Kč
EAN 5901738031333

Vybrané produkty

Budíky Hodiny Koupelnové skříňky Matrace Nábytek Noční stolky Postele Postele Prostor Rošt Skříně Skříně Stolek Stoly Zásuvka