Produktové foto Noční Stolek Bronxx Zelený Matní

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Noční Stolek Bronxx Zelený Matní

Úvod Nábytek Stoly a stolky Noční stolky

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE. Noční stolek BRONXX upoutá pozornost každého: elegantní design v matné zelené barvě má jasné hrany, přední strana s ozdobnými detaily připomíná skříňky z minulého století. Nohy o výšce cca 9,5 cm tvoří základ harmonického celkového obrazu, dodávají stolku stabilitu a nádech lehkosti. Stolek má celkové rozměry cca 40 x 60 x 40 cm (Š/V/H) a perfektně doplní kovovou postel ze stejnojmenné série. Prášková barva vyzdvihuje moderní design, a na druhé straně boduje svojí robustností. Noční stolek navíc vytváří úložný prostor pro vše, co je třeba mít po ruce vedle postele: za otočnými dvířky (s panty vlevo) najde místo např. knížka na dobrou noc, na horní poličce je dostatek prostoru pro sklenici vody a lampu. Noční stolek BRONXX naleznete v prodejně Möbelix i v jiných barvách. Upozorňujeme, že toto zboží není vystaveno v našich pobočkách, je možné jej získat POUZE ONLINE v našem internetovém obchodě nebo na požádání v kterékoli kamenné prodejně. Doručení přímo domů k zákazníkovi je vždy zdarma.

Cena: 4 899 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (10199 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 40/40/60
COLOR zelená
Doprava zdarma ANO
Originální cena 4 899 Kč
EAN 5420070235945

Vybrané produkty

Asko Dekorace Gant Koupelnové skříňky Matrace Nábytek Noční stolky Obraz Obrazy Postele Postele Prostor Rošt Skříně Skříně Stolek Stoly Toto