Produktové foto Skříň S Posouvacími Dveřmi Magicglas Bílá

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Skříň S Posouvacími Dveřmi Magicglas Bílá

Úvod Nábytek Komody a skříně

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE. Skříňka na posuvné dveře splňuje nejvyšší nároky. Velký ložnicový nábytek s rozměry přibližně 300 x 216 x 65 cm (Š x V x H) nabízí za dvěma posuvnými dveřmi, které lze ovládat rukojetí, dostatek místa na oblečení. Toto je nejlepší způsob, jak pověsit své obleky a kostýmy bez vrásek na dvě šatové tyče. K dispozici jsou dvě stavitelné police pro svetry a úložné boxy, které lze zatížit až 8 kg.Vrchol bílé skříňky z dekoru dřeva leží v jejím středu: Zde najdete nejen tři praktické zásuvky, ale za otočnými dveřmi je i další úložný prostor. A pokud chcete, můžete použít stávající přihrádky na televizor s plochou obrazovkou a přijímač - praktičtější to už být nemůže.Toto zboží se nenachází na našich prodejnách. Objednat si ho můžete přes e-shop Möbelix.

Cena: 29 999 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (10074 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 65/300/216
COLOR bílá
Doprava zdarma ANO
Originální cena 29 999 Kč
EAN 4038062071955

Vybrané produkty

Bonami Dekorace Dveře Komody Koupelnové skříňky Nábytek Obraz Obrazy Police Posuvné dveře Prostor Regály Rošt Skříně Skříně Skříňka Toto Zásuvky