Produktové foto Skříň S Posouvacími Dveřmi Cadore

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Skříň S Posouvacími Dveřmi Cadore

Úvod Nábytek Komody a skříně

Objevte funkční a vkusný prostorový zázrak pro vaši ložnici s touto stylovou skříní s posuvnými dveřmi! Šatní skříň CADORE o rozměrech cca 270 x 210 x 60 cm (Š x V x H) svým působivým designem v dekorech dub Montana - ve vzhledu spárovky - a odstín champagne vytváří vkusné prostředí v místnosti. Dvě posuvné dveře jsou vybaveny praktickými madly – svislými lištami stříbrné barvy. Za nimi na vás čeká dostatek úložného prostoru pro oblečení a další věci, které je třeba uskladnit. Tři věšákové tyče poskytují prostor k zavěšení košil, šatů a obleků. Na tři pevné police můžete uložit trička, džíny a mnoho dalšího. Police nelze výškově přestavovat. Skříň je dostupná i v jiném rozměru a také si ji můžete rozšířit o paspartový rám s osvětlením.

Cena: 19 499 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (10204 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 60/270/210
COLOR barvy dubu, šampaňská
Doprava zdarma NE
Originální cena 19 499 Kč
EAN 5901738034600

Vybrané produkty

Dveře Koupelnové skříňky Lampy Nábytek Ořech Osvětlení Police Posuvné dveře Prostor Regály Rošt Šatní skříně Skříně Skříně Věci Věšák Záclony Závěs Závěsy