Produktové foto Skříň S Posuvnými Dveřmi Saigon Grafit, Dub

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Skříň S Posuvnými Dveřmi Saigon Grafit, Dub

Úvod Nábytek Komody a skříně

Tento výrobek je k dispozici POUZE ONLINE. Tato dvoudveřová skříň s posuvnými dveřmi od značky MID.YOU je jednoduchá, elegantní, a zároveň vyzařuje zdrženlivou extravaganci. Má rozměry přibližně 225 x 210 x 64 cm (Š x V x H) a ihned upoutá kontrastem mezi šedou barvou a dřevěným dekorem. Posuvné dveře umožňují snadný přístup do interiéru. Do jedné části můžete zavěsit košile, halenky nebo saka na 1 věšákovou tyč, aniž by se pokrčily. I poskládané oblečení má své místo, protože díky celkem 5 policím si flexibilně přizpůsobíte interiér svým osobním potřebám. Menší textilie najdou místo v 3 zásuvkách. Vdechněte nový život své ložnici s touto skříní s posuvnými dveřmi! Upozornění: Toto zboží se nenachází v našich prodejnách. Objednat si jej můžete pouze přes e-shop Möbelix nebo na požádání v kamenných obchodech.

Cena: 19 999 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (10199 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 64/225/210
COLOR barvy grafitu, barvy dubu
Doprava zdarma ANO
Originální cena 19 999 Kč
EAN 4038062007596

Vybrané produkty

Dveře Gant Koupelnové skříňky Nábytek Nový život Posuvné dveře Skříně Skříně Textil Toto Věšák Záclony Zásuvka Závěs Závěsy