Produktové foto Vilac Hmatej a najdi farma

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Vilac Hmatej a najdi farma

Druhá verze bestselleru didaktické hry Hmatej a najdi. Skryté dřevěné předměty v pytlíku v neprůhlédném obalu – tubě. Menší děti mají za úkol po vložení ruky do tuby jen na základě hmatání popsat svými slovy, jaký předmět drží v ruce. Rodiče mohou způsob hry dětem předvést názorným příkladem. Starší děti mohou hrát hru ve formě lota nebo binga, k těmto hrám jsou k dispozici obrázkové karty jednotlivých předmětů. Hračky Vilac mají značku francouzské agentury ADEME, to znamená, že tyto dřevěné hračky jsou vyráběny ekologicky. Šetří životní prostředí, neznečišťují půdu, vodu a vzduch, neplýtvají energiemi.Hlavní vlastnosti: pro 2–5 hráčů vyrobeno ekologicky, šetrně k prostředí Návod ke hře: Hmatej a najdi + bingo: První hráč si vezme kartu z hromádky. Poté musí sáhnout do sáčku a podle hmatu najít dřevěný dílek, který odpovídá obrázku na kartě. Pokud vybere správný dílek, kartu si ponechá a na řadě je druhý hráč, který opět začíná tažením karty z hromádky. Pokud ale první hráč vybere nesprávný dílek, musí svou kartu předat dalšímu hráči, který se musí pokusit najít správný dílek. Po každém kole se dílky vrací zpět do sáčku. Když už na hromádce nezbývá žádná karta, určí se vítěz. Vyhrává hráč s větším počtem karet. Pozor! Pokud jeden z hráčů náhodou vytáhne dílek ve tvaru muchomůrky, musí všechny své karty vrátit na hromádku! Aby se děti lépe seznámily s hmatáním předmětů, můžete upravit pravidla dle vlastního uvážení: 1 – Začněte s malým množstvím dřevěných dílků. 2 – Dovolte jim podívat se do sáčku. 3 – Poté hru opět udělejte o něco těžší, nedovolte dětem nahlížet do sáčku. 4 – Přidejte do sáčku více dílků. 5 – Nakonec, až si děti na hru zvyknou, hrajte podle tradičních pravidel. BINGO variace: Složte 4 karty do kruhu a vytvořte jeden nebo více herních polí pro každého hráče. Jeden z hráčů nebo rodič vytáhne dílek ze sáčku a vyvolá ho. Hráč, který má kartu odpovídající tomuto vyvolanému dílku, si jej vezme a položí na svou kartičku. Hráč, který jako první zaplní své herní pole, vyhrává.

Cena: 724 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Vilac  (220 produktů)
O výrobci Vilac Vilac je francouzská značka s více než stoletou tradicí, která se specializuje na výrobu kvalitního dřevěného a… pokračovat o Vilac »

Vybrané produkty

Dekorace Děti Kare Matrace Obraz Obrazy Postele Rošt Vida

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 105 Kč
ČP na dobírku 144 Kč
PPL ParcelShop 49 Kč
PPL ParcelShop s dobírkou 88 Kč
ČP na poštu 89 Kč
ČP na poštu s dobírkou 128 Kč
DPD 99 Kč
DPD na dobírku 138 Kč
Balíkovna depo 69 Kč
Balíkovna depo s dobírkou 108 Kč
Zásilkovna 69 Kč
Zásilkovna na dobírku 108 Kč
PPL 95 Kč
GLS 109 Kč
PPL na dobírku 134 Kč
GLS na dobírku 148 Kč
DPD 59 Kč
Zásilkovna na adresu 105 Kč
DPD na dobírku 98 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 144 Kč