Produktové foto Leifheit Venkovní sušák Linomatic 600 Plus

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Leifheit Venkovní sušák Linomatic 600 Plus

Tento sušák v elegantní antracitové barvě nabízí mnoho praktických doplňků. Rukojeť připevněná k montážnímu rameni umožňuje pohodlné otevírání a zavírání stojanu. Výška ramen může být individálně nastavena od 1,09 do 1,75 metrů. Díky speciálnímu systému Leifheit automatického zatahování linky jsou šňůry chráněny před nečistotami uvnitř nosných ramen. Čisté linie = čisté prádlo. Sušák nabízí délku šňůr 60 metrů, takže na něj můžete zavěsit až 6 praček prádla. Obsahuje 8 háčků na rotačních ramenech pro závěšení ramínek s oděvy . Všechny použité materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a UV záření. Zahrnuje uzemňovací zásuvku s krytem pro zajištění sušáku do betonu.

Cena: 4 189 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost do 3. 6. 2024
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Leifheit  (96 produktů)
O výrobci Leifheit Leifheit je renomovaný výrobce domácích potřeb a nábytku, který se specializuje na kvalitní a inovativní produkty pro… pokračovat o Leifheit »

Vybrané produkty

Gant Křesla Linky Lino Prádlo Stojan Sušáky na prádlo Ušák Vida Záclony Závěs Závěsy

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku 39 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 134 Kč
PPL DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
PPL na dobírku 39 Kč
Balíkovna depo s dobírkou 39 Kč