Produktové foto Cattara Gril na dřevěné uhlí s elektrickým rožněm Piglet, 138 x 96 x 62 cm

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Cattara Gril na dřevěné uhlí s elektrickým rožněm Piglet, 138 x 96 x 62 cm

Tento gril je vhodný zejména pro grilování selátka, několika kusů kuřat nebo velkého množství masitých pokrmů. Má ocelový rošt o rozměrech 102 x 46 cm. Konstrukce z oceli zajišťuje vysokou stabilitu. Gril je možné použít buď klasickým způsobem, případně palivovou spodní část překlopit na bok a využít tak možnosti grilovat na rožni ze strany s tím, že odkapávající mastnotu zachytí spodní plech. Plech na odkapávající tuk lze rovněž použít pro zakrytí palivové části. Gril je doplněn výkoným motorem s napájením na 230V pro otáčení pokrmů při rychlosti 3 ot./min. Na vidlice - motor je možné naložit až 30 kg pokrmů.

Cena: 8 639 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost do 9. 4. 2024
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Cattara  (131 produktů)
O výrobci Cattara Cattara je značka, která se specializuje na vybavení pro milovníky outdooru a grilování. V jejím sortimentu najdete… pokračovat o Cattara »

Vybrané produkty

Cattara Gril Grilování Látka Plech Rošt

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
PPL DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku 39 Kč
PPL na dobírku 39 Kč
DPD 109 Kč
GLS 109 Kč
DPD na dobírku 148 Kč
GLS na dobírku 148 Kč