Produktové foto Orava multifunkční kuchyňský robot Chef 1

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Orava multifunkční kuchyňský robot Chef 1

Vysoce kvalitní kuchyňský robot je úžasným pomocníkem, který si těžkou práci při vaření a pečení "odpracuje" za vás. Díky němu vám v kuchyni skončí časy namožených zápěstí a dřiny při vaření, pečení i mixování. Vypadá jako šéfkuchař - ve stylovém bílém provedení s akcentem na černou a nerez působí jako nepřehlédnutelný profesionál, který si své místo najde v každé kuchyni bez ohledu na zařizovací styl. Jeho silnou stránkou však není jen vzhled, ale i schopnosti. I ty nejtěžší úkoly na kuchyňské lince zvládne díky 1 400 W motoru, 6 rychlostem a režimu Pulse. Dokáže toho nespočetně: v 7 l nerezové míse vymíchá i vyšlehá dokonalé těsto i krémy do koláčů. Na kovovém mlýnku na maso snadno rozemele maso na poctivý domácí hamburger. Snadno si na něm připravíte i domácí klobásky a jitrnice. Na struhadle s 3 různými velikostmi můžete krájet a strouhat zeleninu a ovoce do salátů, ale i na sladké a slané koláče. 1,5 l skleněná mísa na mixování je jako stvořená na přípravu polévek, omáček i zdravím nabitých smoothies. S jeho pomocí hravě vyčarujete i fajn cukrovinky nebo poctivé domácí těstoviny. Snadno se rozebírá na menší části, které snadno umyjete pod tekoucí vodou. Aby při plnění úkolů na kuchyňské lince neuhnul ani o milimetr, je vybaven gumovými přísavnými nožičkami pro stabilní uchycení na pracovní ploše.

Cena: 5 629 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Orava  (71 produktů)
O výrobci Orava Orava je inovativní značka, která přináší širokou škálu kvalitních domácích spotřebičů a elektroniky. Od multifunkčních… pokračovat o Orava »
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
ČP do Balíkovny DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 39 Kč
ČP do Balíkovny s dobírkou 39 Kč
DPD 109 Kč
DPD na dobírku 148 Kč
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku 39 Kč
ČP na Poštu DOPRAVA ZDARMA
ČP na poštu DOPRAVA ZDARMA
ČP na Poštu s dobírkou 39 Kč
ČP na poštu s dobírkou 39 Kč
PPL 109 Kč
PPL na dobírku 148 Kč