Produktové foto DOMO DO42440KM

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

DOMO DO42440KM

Elektrický mlýnek na kávu v moderním designu s mlecími kameny z vysokopevnostní oceli vám vždy zajistí perfektní namletí čerstvé kávy dle vašich preferencí. Nastavit si snadno můžete tedy jak hrubost mletí, tak i množství porcí kávy na jedno mletí. Mletí kávy spustíte tlačítkem a můžete jej i tlačítkem kdykoliv přerušit, nebo se mlýnek vypne po umletí požadovaného množství sám.Mlýnek také disponuje resetovatelnou pojistkou proti přehřátí, která ochrání váš přístroj před nepřiměřeným zahřátím v případě přetížení. Pojistka se sama po vychladnutí přístroje odblokuje. Díky této pojistce a lepšímu ochlazování motorového prostoru si udrží váš kávomlýnek svou vysokou kvalitu mletí i v náročnějších podmínkách. O vaši bezpečnost při používání se také postará bezpečnostní pojistka proti spuštění bez nasazeného víka, či vloženého zásobníku na namletou kávu.Vlastnosti: typ přístroje: elektrický mlýnek na kávu mlecí ústrojí: ocelové mlecí kameny kapacita násypky: 300 g příkon: 130 W plynulá jemná regulace hrubosti mletí i množství kávy nastavitelná hrubost mletí: 15 stupňů nastavitelné množství porcí kávy: 2-12 šálků kapacita zásobníku namleté kávy: 160 g snadno vyjímatelný mlecí kámen usnadňující čištění automatické vypnutí po namletí nastaveného množství porcí/šálků kávy spuštění nebo přerušení mletí tlačítkem resetovatelná tepelná pojistka proti přehřátí * bezpečnostní pojistka proti spuštění mletí bez nasazeného víka bezpečnostní pojistka proti spuštěníbez vloženého zásobníku hlučnost: < 76 dB(A) počet otáček motoru: +/- 22000 ot./min. vysoce kvalitní BPA free materiály bez obsahu škodlivých látek BPA balení včetně štětečku na čištění a odměrky na porci kávySpeciální tepelná pojistka chrání přístroj před přehřátím motoru a prodlužuje tak jeho životnost a kvalitu mletí. Pojistka se sama zresetuje (obnoví funkci motoru mlýnku) po vychladnutí přístroje. Díky použití resetovatelné pojistky není potřeba v případě přehřátí žádné náročné servisní zásahy do přístroje.Tipy pro mletí kávy:Nahrubo namletá káva: vhodné pro přípravu kávy studenou cestou.Hruběji namletá káva: využijete pro přípravu kávy ve french pressu.Středně hrubá káva: do všech druhů překapávačů s filtrem.Jemnější mletá káva: pro přípravu v moka konvičkách.Jemně mletá káva: do pákového espressa.Doporučujeme si namlít vždy takové množství kávy, kolik plánujete udělat šálků. Jen tak budete mít zaručenou intenzivní chuť a plné aroma čerstvé kávy. Namletí 2 šálků kávy trvá s tímto kávomlýnkem asi 14 sekund a namletí 12 šálků kávy pak mlýnek zvládne asi za 75 sekund.

Cena: 1 089 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Domo  (84 produktů)
O výrobci Domo Domo je značka, která přináší inovace do každé domácnosti. S širokou nabídkou kuchyňských pomocníků, od horkovzdušných… pokračovat o Domo »

V kolekcích

Útulné bydlení Tipy na dárky pro sestru

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Balíkovna depo 59 Kč
ČP do Balíkovny DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 98 Kč
ČP do Balíkovny s dobírkou 39 Kč
DPD 99 Kč
PPL ParcelShop 49 Kč
DPD na dobírku 138 Kč
PPL ParcelShop s dobírkou 88 Kč
Česká Pošta 95 Kč
ČP na dobírku 134 Kč
ČP na Poštu DOPRAVA ZDARMA
ČP na poštu 95 Kč
ČP na Poštu s dobírkou 39 Kč
ČP na poštu s dobírkou 134 Kč
PPL 99 Kč
Zásilkovna 69 Kč
PPL na dobírku 138 Kč
Zásilkovna na dobírku 108 Kč
GLS 109 Kč
Zásilkovna na adresu 105 Kč
GLS na dobírku 148 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 144 Kč
DPD 59 Kč
DPD na dobírku 98 Kč