Produktové foto Compactor Compactor Life 2.0. vakuový úložný box s pouzdrem - M 125 litrů, 42 x 40 x 25 cm

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Compactor Compactor Life 2.0. vakuový úložný box s pouzdrem - M 125 litrů, 42 x 40 x 25 cm

Potřebujete více místa v šatní skříni? Objevte svět skladování oblečení pomocí vakuových pytlů Compactor. Kompresní vak uložený v moderním vyztuženém úložném boxu je ideální na ukládání lůžkovin nebo většího množství oblečení. Textílie jsou uvnitř hermeticky chráněné a zaberou jen 25 % původního místa. 3D kompresní vak je vyroben z polymeru s tvarovou pamětí, po opětovném vpuštění vzduchu se vrátí do původního tvaru. Navíc se jedná o materiál, který nemění textilní vlákno. To znamená, že pokud do pytle vložíte vyprané a vyžehlené oblečení (což doporučujeme), ve stejném stavu ho po dekopresi opět vyndáte.Jak skladování oblečení v boxu Compactor Life funguje? Lůžkoviny nebo sezónní oblečení jednoduše vložte do pytle a uzavřete ho pomocí plastového zipu. Následně použijte hubici vysavače a kompresním otvorem vysajte z pytle vzduch. Otvor je kompatibilní s většinou vysavačů na trhu. Po vysátí vzduchu se pytel zmenší tak, aby krásně pasoval do úložného boxu. Pro lepší zajištění můžete použít všité přesky. Pak už box jen uzavřete zipem a uložíte do skříně, na půdu nebo do šatny. Box má na boku také praktickou úchytku k přenášení. Orientaci uvnitř boxu vám usnadní dvě průhledná okénka na jeho přední straně.

Cena: 659 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Compactor  (375 produktů)
O výrobci Compactor Díky francouzské značce Compactor si doma uděláte pořádek stylově. Její úložné boxy, koše nebo organizéry už od roku… pokračovat o Compactor »
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
ČP do Balíkovny 65 Kč
ČP do Balíkovny s dobírkou 104 Kč
DPD 99 Kč
PPL ParcelShop 49 Kč
DPD na dobírku 138 Kč
PPL ParcelShop s dobírkou 88 Kč
Česká Pošta 95 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na dobírku 134 Kč
ČP na poštu s dobírkou 134 Kč
ČP na Poštu 85 Kč
ČP na Poštu s dobírkou 124 Kč
PPL 99 Kč
Balíkovna depo 59 Kč
PPL na dobírku 138 Kč
Balíkovna depo s dobírkou 98 Kč
GLS 109 Kč
GLS na dobírku 148 Kč
DPD 59 Kč
DPD na dobírku 98 Kč