Produktové foto Pohlcovač vlhkosti Absodry Duo Family Bag 3-series – Everbrand Sweden

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Pohlcovač vlhkosti Absodry Duo Family Bag 3-series – Everbrand Sweden

Přílišná vlhkost v domácnosti není jen estetickým problémem, který hyzdí stěny. Pokud je překročena ideální hladina vlhkosti, která se pohybuje v rozmezí 40 - 60 %, hrozí vznik plísní, nepříjemného zápachu, alergie či dýchacích obtíží.

Švédská značka Everbrand Sweden vám v boji s tímto problémem spolehlivě pomůže. Teprve až se změnou domácího ovzduší s pohlcovačem vlhkosti Absodry 3 pocítíte, jak snáze se vám bude dýchat.

Jeho nenápadný design ve tvaru válce jednoduše zapadne do každé domácnosti a kompaktní rozměry umožňují jeho snadné přemístění kamkoliv zrovna potřebujete. Je navržen pro prostory až do 30m3.

Pohlcovač funguje na principu pasivního provozu bez elektrické energie, proto je naprosto tichý. Hygroskopické krystaly, které jsou neškodné vůči životnímu prostředí i vašemu zdraví, zbavují vzduch nejen přebytečné vlhkosti, ale také zápachu až po dobu 90 dní. Krystaly absorbují vlhkost, která následně kondenzuje a stéká do nádržky o objemu 1 litr. Ve chvíli, kdy hladina kondenzované vody dosáhne maxima, je nutné tuto nádržku vyprázdnit.

Upozornění: Pro maximální funkčnost pohlcovače je třeba ho umístit do prostoru a neopírat jej o zeď.

Dobré vědět: Součástí balení je jeden sáček hygroskopických krystalů, které je potřeba vyndat z obalu a vložit do středu pohlcovače.

Cena: 439 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 20. 10. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Everbrand Sweden  (14 produktů)

Vybrané produkty

Prostor Rošt