Produktové foto Pohlcovač vlhkosti Absodry Duo Family Bag 6-series – Everbrand Sweden

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Pohlcovač vlhkosti Absodry Duo Family Bag 6-series – Everbrand Sweden

Přílišná vlhkost v domácnosti není jen estetickým problémem, který hyzdí stěny. Pokud je překročena ideální hladina vlhkosti, která se pohybuje v rozmezí 40 - 60 %, hrozí vznik plísní, nepříjemného zápachu, alergie či dýchacích obtíží.

Švédská značka Everbrand Sweden vám v boji s tímto problémem spolehlivě pomůže. Teprve až se změnou domácího ovzduší s pohlcovačem vlhkosti Absodry 6 pocítíte, jak snáze se vám bude dýchat.

Jeho nenápadný design ve tvaru válce jednoduše zapadne do každé domácnosti a kompaktní rozměry umožňují jeho snadné přemístění kamkoliv zrovna potřebujete. Je navržen pro prostory až do 50m3, což je v přepočtu cca 25m2.

Pohlcovač funguje na principu pasivního provozu bez elektrické energie, proto je naprosto tichý. Hygroskopické krystaly, které jsou neškodné vůči životnímu prostředí i vašemu zdraví, zbavují vzduch nejen přebytečné vlhkosti, ale také zápachu až po dobu 90 dní. Krystaly absorbují vlhkost, která následně kondenzuje a stéká do nádržky o objemu 1 litr. Ve chvíli, kdy hladina kondenzované vody dosáhne maxima, je nutné tuto nádržku vyprázdnit.

Upozornění: Pro maximální funkčnost pohlcovače je třeba ho umístit do prostoru a neopírat jej o zeď.

Dobré vědět: Součástí balení je jeden sáček hygroskopických krystalů, které je potřeba vyndat z obalu a vložit do středu pohlcovače.

Cena: 595 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 20. 10. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Everbrand Sweden  (14 produktů)

Vybrané produkty

Prostor Rošt