Produktové foto Severin TO 2073 horkovzdušná trouba s grilem, 60 l

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Severin TO 2073 horkovzdušná trouba s grilem, 60 l

Tato horkovzdušná trouba s kapacitou 60 litrů a výkonem 2200 W je navržena pro přípravu velkých porcí a různých druhů jídel. Díky svému XXL pečicímu prostoru se skvěle hodí pro pečení velkých pokrmů. Trouba je vybavena otočným grilem pro rovnoměrné grilování masa, praktickým úchytem a osvětlením, které vám usnadní sledování průběhu vaření.Nepřilnavý povrch usnadňuje čištění, a díky extra velkému pizza kameni s průměrem 35 cm je ideální i pro přípravu domácí pizzy. Kombinace horního a dolního ohřevu, cirkulace vzduchu a grilovací funkce umožňuje širokou škálu použití – od pečení hranolek po koláče.Tepelně izolovaný povrch chrání před popálením a dvouhodinový časovač s automatickým vypnutím zajišťuje bezpečné a pohodlné používání.

Cena: 5 639 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost do 21. 11. 2024
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Severin  (114 produktů)
O výrobci Severin Severin je renomovaný výrobce kvalitního a praktického domácího nábytku a kuchyňských doplňků. V nabídce naleznete… pokračovat o Severin »

Vybrané produkty

Gril Grilování Lampy Osvětlení Pečení Prostor Rošt Vany Vaření

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
PPL 149 Kč
PPL na dobírku 194 Kč
GLS 119 Kč
GLS na dobírku 164 Kč
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku 45 Kč
DPD 109 Kč
DPD na dobírku 154 Kč