Produktové foto Kuchyňská sestava Flair dub sonoma/ vysoký lesk HG

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Kuchyňská sestava Flair dub sonoma/ vysoký lesk HG

Kuchyňská linka Flair v dezénu dub sonoma/bílá vysoký lesk HG je to pravé ořechové pro vás. Výjimečná je především pro svůj design a zvolené barevné provedení. Kombinace bílé barvy s extra vysokým leskem a jemné kousky v barvě dub sonoma perfektně vytvářejí soulad tónů a barev. Dolní a horní rozměr spolu s digestořovou skříňkou je 2,6 m. Spodní skříňky dodáváme vč. pracovní desky a dolní lišty. Tloušťka pracovní desky je 38 mm. Dřezová skříňka je bez pracovní desky. Doporučujeme dokoupení univerzálního dřezu LAY ON. Jak všichni dobře víme, nic netrvá věčně. Hodně věcí se porouchá ještě před skončením záruky, materiál a výroba už nejsou tak kvalitní jako kdysi. A vy máte chuť to změnit. Dejte nadechnout i vašemu prostředí. Začněte nadčasovou kuchyňskou linkou Flair se systémem tichého dorazu zásuvek a zavírání dvířek.

Cena: 22 390 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15089 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Barva bílá
Materiál Lamino
Šířka 260
Dekor dub-vysoký lesk

Vybrané produkty

Dřez Dub sonoma Komody Koupelnové skříňky Kuchyn Kuchyně Lesk Linka Nábytek Ořech Pracovní Rošt Skříně Skříně Skříňka Sono Věci