Produktové foto Kuchyňská linka Mobifurn

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Kuchyňská linka Mobifurn

Hrdinka mezi kuchyněmi! Kuchyňská linka Mobifurn se stane srdcem vaší domácnosti. Místem, které bude vonět dobrým jídlem, protože vařit v takové kuchyni bude od nyní vaše oblíbená činnost. Design a barevná kombinace linku posouvají v žebříčku mezi top kuchyně. Korpus i dvířka jsou vyrobeny z kvalitního lamina Světlá a tmavá, písek a čokoláda - designéři zkombinovali dva odstíny hnědé, které spolu ostře kontrastují, ale zároveň vytvářejí dokonalý celek. Korpus skříněk je v provedení dub světle šedý. Ve stejném barevném provedení jsou i dvířka horních skříněk, které po smontování poskytují až 2,4 metru úložného prostoru. Spodní skříňky jsou v provedení dub tmavý, podle ilustračního obrázku je to bez sporáku až 1,8 metru úložného prostoru. Spodní skříňky dodáváme vč. pracovní desky a dolní lišty. Tloušťka pracovní desky je 28 mm. Dřezová skříňka je bez pracovní desky. Doporučujeme dokoupení univerzálního dřezu LAY ON.

Cena: 14 990 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15089 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Materiál Lamino
Hloubka 60
Výška 200
Šířka 240
Dekor dub

Vybrané produkty

Dekorace Dřez Komody Koupelnové skříňky Kuchyn Kuchyně Linka Lustry Nábytek Obraz Obrazy Pracovní Prostor Rošt Skříně Skříně Skříňka Světla