Produktové foto Valdinox Otvírák na víno 19,5 x 7 x 3,7 cm

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Valdinox Otvírák na víno 19,5 x 7 x 3,7 cm

První nebo další láhev vína? Nenechte své hosty čekat! Otvírejte vždy rychle a snadno pomocí vývrtky na víno Valdinox. Romantický večer ve dvou, setkání s přáteli, nebo třeba sklenka dobrého červeného vína k večeři? Praktickou vývrtku by měl mít každý znalec kvalitních nápojů. Tento nenápadný každodenní předmět je nejen praktický, ale potěší i elegantním designem. Na každé domácí party se jistě bude hodit lesklá vývrtka.Speciálně navržená páka zajišťuje rychlé a bezproblémové otevírání láhví. Správně profilované rukojeti pohodlně padnou do ruky a zajišťují komfort při práci. Šroub s praktickou rukojetí nainstalovaný v otvíráku na víno usnadňuje zašroubování do korku. Vývrtka na víno není vhodná do myčky nádobí.Vývrtka Valdinox je vyrobena z vysoce kvalitní slitiny zinku, která se vyznačuje vysokou odolností. Leštěný povrch upoutá pohled a dodává elegantní lesk.

Cena: 199 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Altom  (206 produktů)
O výrobci Altom Polská značka Altom s bezmála třicetiletou tradicí dokázala vybudovat opravdu silnou pozici nejen na polském trhu.… pokračovat o Altom »

Vybrané produkty

Gant Láhev Lesk Nádobí Vany

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 95 Kč
ČP na dobírku 140 Kč
PPL ParcelShop 69 Kč
PPL ParcelShop s dobírkou 114 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 140 Kč
DPD 109 Kč
DPD na dobírku 154 Kč
Zásilkovna 59 Kč
Zásilkovna na dobírku 104 Kč
Balíkovna depo 59 Kč
Balíkovna depo s dobírkou 104 Kč
GLS 119 Kč
GLS na dobírku 164 Kč
PPL 149 Kč
PPL na dobírku 194 Kč
DPD 69 Kč
DPD na dobírku 114 Kč
Zásilkovna na adresu 95 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 140 Kč