Produktové foto 4home Zavařovací hrnec PDC 27 Light

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

4home Zavařovací hrnec PDC 27 Light

Urodila vám zahrada spoustu ovoce či zeleniny? Zavařovací hrnec 4home si poradí nejen s jejich zavařováním a sterilizací, ale také s přípravou marmelád nebo džemů. Najde využití při výrobě šťáv, vaření a udržování teploty horkých nápojů, omáček, polévek. Díky němu si budete moci uchovat svou úrodu nejen do zimního období.Hrnec je vyroben z kvalitního nerezu a disponuje dostatečným vnitřním objemem 27 l. V balení naleznete praktickou plastovou mřížku, která se během zavařování vkládá na dno nádoby. Na jedno naplnění pojme až 11 ks sklenic o objemu 720 ml nebo 34 ks sklenic o objemu 370 ml.Zavařovací hrnec 4home PDC 27 Light je plně automatický. Disponuje dvěma manuálními knoflíky pro nastavení požadované teploty a času. Teplotu můžete plynule regulovat od 50 do 100 °C a časový spínač umožňuje nastavení v rozmezí od 20 do 120 minut. Disponuje zvukovým signálem při dosažení požadované teploty. Po uplynutí nastaveného času se přístroj automaticky vypne.Ať už jste milovníci čaje, grogu nebo svařáku, zavařovací hrnec 4home vám pomůže s jejich přípravou. Nejen že si v něm horké nápoje uvaříte, ale díky funkci KEEP WARM je také udrží v požadované teplotě. Pro pohodlné servírování je hrnec opatřen výpustným ventilem, který je z praktických důvodů umístěn na boku spotřebiče.Pro maximální bezpečí při zavařování je hrnec opatřen tepelně izolovanými madly a pojistkou proti přehřátí, která automaticky vypne hrnec v momentě nebezpečného zahřátí.

Cena: 2 199 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost do 21. 9. 2024
Prodejce 4Home.cz
Výrobce 4Home  (582 produktů)
O výrobci 4Home Nabídka české značky 4home je opravdu široká. Najdete tu vše pro pohodlí vašeho domova, od bytového textilu až po… pokračovat o 4Home »

Vybrané produkty

Hrnce Hrnec Ment Nerez Ovoce Ploty Vany Vaření Zahrada Zahradní nábytek

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku 45 Kč
PPL ParcelShop DOPRAVA ZDARMA
PPL ParcelShop s dobírkou 45 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 140 Kč
DPD 109 Kč
DPD na dobírku 154 Kč
Zásilkovna DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na dobírku 45 Kč
GLS 119 Kč
GLS na dobírku 164 Kč
PPL 149 Kč
PPL na dobírku 194 Kč
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 45 Kč
Zásilkovna na adresu DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na adresu s dobírkou 45 Kč